MFP SHARP ZÍSKALA OCENĚNÍ iF DESIGN PRO ROK 2019 - Printing krátce - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Printing krátce

MFP SHARP ZÍSKALA OCENĚNÍ iF DESIGN PRO ROK 2019

7. března 2019, 21.07 | Sharp se svojí digitální černobílou MFP formátu A4 získal prestižní ocenění iF design award

 

Sharp Europe je ctí oznámit, že digitální černobílé modely MFP formátu A4 MX-B455W / MX-B355W získaly prestižní ocenění iF design award pro rok 2019. Toto ocenění je jedním z nejprestižnějších ocenění v oblasti produktového designu.

 

Ocenění iF Design Award je udíleno za vynikající design v sedmi kategoriích. Mimo jiné produkt, obal a komunikaci (včetně designu webu). V rámci všech kategorií se o ocenění pro rok 2019 celkově ucházelo 6 375 produktů z 52 zemí. MFP Sharp zvítězila v kategorii produkt.

 

MX-B455W/B355W

 

Hlavní vlastnosti MX-B455W/B355W

Cílem Sharp bylo navrhnout MFP formátu A4, kterou by šlo umístit vedle stolu, aniž by působila rušivě. Při hledání uhlazené a efektivní podoby zařízení bez vystupujících částí nakonec Sharp vytvořil siluetu s lehkými křivkami.  Tato MFP navíc disponuje stejným, snadno použitelným rozhraním, používaným ve strojích Sharp formátu A3. To znamená, že z výhod shodné, uživatelsky přívětivé obsluhy, mohou těžit kanceláře všech velikostí.

 

Funkce a specifikace modelů MX-B455W/B355W jsou navrženy pro zvýšení produktivity kanceláře. Verze MX-B455W nabízí vysokorychlostní barevné skenování rychlostí 110 obr./min. oboustranně - přináší tedy jednu z nejvyšších rychlostí v celém odvětví*1. Mezi další z hlavních vlastností patří konektivita s cloudovými službami jako jsou Google DriveTM a OneDrive®.

 

O ocenění iF Design Award

Od roku 1953 každoročně udílené ocenění iF Design Award je jednou z celosvětově nejvýznamnějších cen, udílených v oblasti designu. Ocenění jsou organizována iF International Forum Design GmbH, mezinárodní skupinou se sídlem v Německu, která podporuje vynikající počiny v oblasti designu. Oceněné produkty jsou prezentovány na výstavě iF Design v německém Hamburku. K vidění jsou také na webu iF World Design Guide a v aplikaci iF Design pro zařízení se systémy Android a iOS. 

 

 

Zdroj: Sharp

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Printing krátce  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: