Přenosný bezdrátový reproduktor s technologií Bluetooth® od Sony - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Přenosný bezdrátový reproduktor s technologií Bluetooth® od Sony

Sony SRS-X11 Bluetooth®

13. července 2015, 08.51 | Kompaktní kostka, skutečný zvuk
Užívejte si až dvanáct hodin bezdrátového přenosu hudby a dopřejte si intenzivní basy. Přenosný minireproduktor SRS-X11 Bluetooth® v podobě malé krychle nabízí mohutný zvuk. Jeden reproduktor můžete uložit k počítači, jeden na poličku ke smartphonu a dva do obývacího pokoje, kde si můžete užívat stereofonní zvuk a dopřát si zábavu naplno.

Malé rozměry, mohutný zvuk

Poslechněte si hudbu prostřednictvím reproduktoru s výkonem 10 W vybaveného dvěma pasivními zářiči zajišťujícími vyvážené basy.

 

Možnosti bezdrátového připojení

Okamžitě se připojte přes Bluetooth® pomocí technologie NFC jedním dotykem a sdílejte hudbu bezdrátově.

 

Přenosný design

Vezměte si svou oblíbenou hudbu kamkoli s sebou - reproduktor je lehký a nabízí 12hodinovou výdrž baterie. 

 

Vytvořeno pro výjimečný zvuk

Vychutnejte si hudbu kdykoli, kdekoli. Design ve tvaru krychle poskytuje mohutný zvuk díky celkovému výstupnímu výkonu 10 W a dvěma pasivním zářičům pro hluboké basy.

 

Více basů z menšího reproduktoru

Dva pasivní zářiče vytvářejí hluboké, dunivé basy, i když design reproduktoru je nápadně kompaktní.

 

Přizpůsobte si zvuk pomocí přídavných reproduktorů

Připojením dvou jednotek SRS-X11 přes Bluetooth® můžete volit přehrávání zvuku mezi stereofonním režimem pro zřetelně oddělený stereofonní zvuk, nebo dvojitým režimem pro stejný výstup z obou jednotek současně1.

 

Stereofonní režim

Vychutnejte si mohutný zvuk, jaký byste získali z oddělených stereofonních reproduktorů, použitím dvou jednotek SRS-X11 ve stereofonním režimu - každá jednotka funguje jako levý nebo pravý kanál.

 

Dvojitý režim

Rozhýbejte párty pomocí dvou reproduktorů SRS-X11 v dvojitém režimu pro reprodukci identického zvuku, který pokryje větší plochu. Hudba tak bude znít všude.

 

Tak malý, že jej stačí vzít a můžete vyrazit

Když je čas vyrazit, vaše hudba může jít s vámi. Díky 12hodinovému provozu si můžete hudbu vychutnat uvnitř i venku.

 

Zázrak do kapsy

Mohutný zvuk z reproduktoru SRS-X11 ve tvaru krychle o rozměrech 61 x 61 x 61 mm (2,4 x 2,4 x 2,4") a hmotnosti 215 g (0,47 libry), který se vám vejde do dlaně a díky němuž budete mít kvalitní zvuk vždy po ruce.

 

Doba přehrávání až 12 hodin

Poslouchejte hudbu po celý den - dobíjecí baterie umožňuje při plném nabití až 12 hodin přehrávání. Vezměte si s sebou reproduktor na výlet či párty a svým dobrodružstvím dopřejte zvukovou kulisu.

 

Skvělé možnosti připojení

Užijte si bezdrátový přístup jedním dotykem, připojte se ke všem typům zařízení s analogovým vstupem, připojte se k portu USB a přehrávejte či nabíjejte a využijte i hands-free komunikaci prostřednictvím připojeného smartphonu.

 

Stiskněte, připojte a přehrávejte

Jednoduše se smartphonem nebo tabletem s technologií NFC dotkněte reproduktoru SRS-X11, navažte připojení Bluetooth® a streamujte hudbu bezdrátově.

 

Analogový vstup

Připojte různé zdroje zvuku a prostřednictvím analogových vstupů naplňte celou místnost zvukem.

 

Nabijte svůj chytrý telefon

Smartphone, tablet nebo zařízení Walkman® lze nabíjet přes port USB bez ohledu na to, zda je reproduktor SRS-X11 připojen k zásuvce nebo funguje na baterie.

 

Telefonování v režimu handsfree

Telefonujte bezdrátově ze smartphonu přímo do reproduktoru díky vestavěnému mikrofonu a možnosti připojení přes Bluetooth®.

 

Zvuk se smyslem pro styl

Reproduktor SRS-X11 je navržen tak, aby se stal elegantním doplňkem kterékoli místnosti a zároveň rozezvučel prostor kuchyně, obývacího pokoje či ložnice hudbou.

 

Design, který mluví sám za sebe

Model SRS-X11 byl navržen tak, aby dělal dojem - je spojením stylu a obsahu. Jeho zvýrazněný obvod je znakem designu šetřícího prostor a dotváří elegantní linie, které budou v každém prostoru působit přirozeně.

 

Jaká barva je vaše oblíbená?

Vyjádřete se. Vyberte si barvu, která odpovídá vašemu stylu - máte na výběr mezi černou, bílou, červenou, růžovou a modrou.

 

Zdroj: sony.cz

 

Zdroj: http://www.sony.cz/electronics/bezdratove-reproduktory/srs-x11?cid=DM9001&bid=310350506&src=eml&resp_id=8837541&ccid=4728017000016016

Sony SRS-X11 Bluetooth®

Sony SRS-X11 Bluetooth®

Sony SRS-X11 Bluetooth®

Sony SRS-X11 Bluetooth®

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: