Prémiové Samsung SUHD TV 2016 jsou v prodeji - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Prémiové Samsung SUHD TV 2016 jsou v prodeji

SUHD TV 2016

12. dubna 2016, 08.45 | Televizory SUHD TV 2016, vybavené displejem Quantum dot, přináší nejrealističtější obraz, špičkový design, jednoduchý

přístup k obsahu a skutečně chytré funkce i pro náročné uživatele. 

 

 

Velkolepá řada televizorů Samsung SUHD TV 2016 dorazila do českých prodejen. Na zákazníky čekají modely s prohnutou i plochou obrazovkou o velikosti od 55 do 88 palců. Ty přinášejí v současnosti nejvyšší dostupnou kvalitu obrazu díky patentované technologii Quantum Dot, funkci HDR se svítivostí až 1000 nitů a také za pomoci zcela nové antireflexní vrstvy Ultra Black, která dokáže absorbovat okolní světlo. Diváka pak neruší nežádoucí odlesky okolních světelných zdrojů a může se plně soustředit na právě sledovaný pořad.

 

„Věříme, že nové SUHD TV zaujmou zákazníky v prodejních hned na první pohled. Kromě dokonalé kvality obrazu budou obdivovat také jejich design, který spočívá v úplné absenci rámečku. Pokud si zákazníci vyzkouší i funkce, pak je překvapí rychlost a jednoduchost ovládání," vysvětluje Libor Bauer, produktový manažer společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak a dodává: „Novinkou je také chytrý dálkový ovladač Smart Control, kterým lze ovládat všechna zařízení propojená s televizorem."

 

Všechny modelové řady KS7000, KS8000, KS9000 jsou vybaveny patentovanou technologií Quantum Dot, která dokáže bez zkreslení a snížení jasu zobrazit prakticky jakoukoli barvu z viditelného spektra a nabídnout tak optimální jedinečný obrazový zážitek bez ohledu na okolní osvětlení. Úžasný jas a výjimečný kontrast s nejrealističtějšími barvami zajišťuje technologie HDR a novinka Ultra Black významně snižuje odraz nežádoucího světla dopadajícího na obrazovku. Tato antireflexní vrstva odlesky absorbuje a umožňuje zřetelné zobrazení detailů i v tmavých částech obrazu.

 

Další zkvalitnění obrazu umožňuje funkce SUHD Remastering Engine, která automaticky analyzuje obsah, a pokud není v rozlišení UHD, remasteruje ho tak, aby byl zobrazen co nejblíže záměru jeho autora.

 

Světovou premiéru zažívá prohnutý design naprosto bez rámečku. Rámeček tedy již neohraničuje obraz a divák má možnost zaměřit se na samotný děj filmu. Modely KS7000 až KS9000 jsou mimořádně tenké (Premium slim) a design nejvyšších modelů KS9500 a KS9800 je dokonce Ultra slim. Jejich zadní strana je hladká bez rušivých prohlubní, zdířek a šroubků, a tak může být televizor umístěn i do prostoru a stát se tak skutečným středem domácnosti.

 

Nové Smart TV Samsung vybavené OS Tizen umožňují prostřednictvím chytrého rozhraní Smart Hub 2016 snadný a rychlý přístup k obsahu z jediného místa. Nabídka televizních programů, hry i menu pro základní nastavení se objeví okamžitě po zapnutí obrazovky.

 

Vstříc uživateli vychází chytrý dálkový ovladač Smart Control, který řeší problém mnoha ovladačů na konferenčním stolku. Samsung Smart TV automaticky rozpozná všechny typy připojených zařízení přes HDMI, např. set-top box, herní konzoli, OTT box nebo domácí kino a pomocí nového dálkového ovladače Smart Control je můžete pohodlně ovládat.

 

Samsung SUHD TV jsou v obchodech od dubna za ceny začínajících od 49 990 Kč u modelové řady KS7000, 64 990 Kč u modelové řady KS8000 a 69 990. Kč u modelové řady KS9000.

 

 

Zdroj: samsung.com

 

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/premium-samsung-suhd-tv-2016-are-in-sales

SUHD TV 2016

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: