Pozor! Tříletá záruka od Canonu – větší pocit klidu díky akční nabídce - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Pozor! Tříletá záruka od Canonu – větší pocit klidu díky akční nabídce

14. dubna 2015, 08.03 | Canon spustil akční nabídku, která platí pro vybrané tiskárny imageRUNNER, MAXIFY, i--SENSYS a skenery imageFORMULA, a přináší tříletou záruku. Tato jedinečná akce pro koncové zákazníky trvá od 1. dubna do 31. srpna 2015 a je k dispozici pro celkem tři desítky různých zařízení.

Podle konkrétního modelu navíc nabídka zahrnuje nejen samotné prodloužení, ale také vylepšení záručních služeb.

 

Mezi produkty zařazené do této akce patří například tiskárny MB2350, MB5350 a iB4050 z řady MAXIFY, tiskárny MF212w, MF6180dw a LBP6670dn z řady i-SENSYS, dokumentové skenery imageFORMULA P215II a DR-F120 nebo zařízení imageRUNNER C1225iF. Získání prodloužené záruky je přitom velmi jednoduché. Koncovým zákazníkům stačí splnit jen dvě podmínky - zakoupit zařízení v období platnosti akce a do 30 dnů od nákupu provést on-line registraci produktu. Zákazník po registraci obdrží certifikát, který jej opravňuje k čerpání prodloužených, případně také vylepšených záručních služeb. Akční nabídka platí nejen u všech českých partnerů společnosti Canon, ale je k dispozici i pro zákazníky z dalších evropských zemí.

 

Záruční služby, které bude zákazník čerpat na základě této akční nabídky, jsou k dispozici prostřednictvím místního kontaktního centra společnosti Canon. Zákazník tak není při uplatnění nároku svázán s konkrétním prodejcem. Další informace jsou k dispozici na www.canon.cz/promozaruka.

 

„Velmi silně si uvědomujeme, jak důležitou roli hraje spolehlivost technologií Canon v byznysu našich zákazníků," říká Milan Fišer, Business Operations Director ve společnosti Canon CZ a Canon Slovakia. „Rozhodli jsme se proto přijít s nabídkou prodloužení a vylepšení záručních služeb, kterou chápeme nejen jako projev důvěry v naše zařízení, ale také jako potvrzení dlouhodobé snahy značky Canon přinášet zákazníkům přesně to, co potřebují."

 

Zdroj: canon.cz

 

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/business_solutions_news/1h15/3y_warranty_promo.aspx

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: