Nový smartphone Samsung GALAXY J5: vše, co potřebuje aktivní „teenager“ - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Nový smartphone Samsung GALAXY J5: vše, co potřebuje aktivní „teenager“

Samsung GALAXY J5

3. září 2015, 14.51 | Samsung GALAXY J5 splňuje požadavky aktivních uživatelů na vysoký výkon a výdrž, nechybí mu ani špičkový fotoaparát s předním bleskem a vylepšené funkce pro zachycení každodenních zážitků.

 

Samsung GALAXY J5 právě přichází na český trh. Novinka uživatelům nabízí špičkový displej, fotoaparát s vylepšenými funkcemi pro dokonalé selfie a výkonnější procesor pro plynulý chod. To vše podtrhuje vysoká výdrž baterie. Samsung GALAXY J5 je dostupný v černé a bílé barvě za doporučenou cenu 5 890 Kč vč. DPH.

„Samsung GALAXY J5 představuje skvělou volbu pro aktivní uživatele, kteří se rádi baví na sociálních sítích, fotí, natáčí videa a smartphone využívají také k prohlížení webu a hraní her," říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak, a dodává: „Za dostupnou cenu získají uživatelé nejmodernější technologie, vysoký výkon i dlouhou výdrž."

 

Samsung GALAXY J5 má 5palcový sAMOLED displej v HD rozlišení, čtyřjádrový 1,2GHz procesor a pracuje s OS Android 5.0 Lollipop. Kapacitu 8GB paměti lze rozšířit pomocí microSD až do 128 GB. Telefon rovněž umožňuje zapnout Ultra PowerSaving Mode, který promění obrazovku na černobílou a automaticky ukončí nadbytečné aplikace tak, aby se minimalizovala spotřeba energie. Navíc s baterií o kapacitě 2600 mAh může nabíječka zůstat doma.

 

Vylepšení oproti předchozím modelům zaznamenal také fotoaparát. Zadní fotoaparát s rozlišením 13 Mpix (světelnost F1.9) dokáže vykouzlit dokonalé snímky i za špatných světelných podmínek. Pro milovníky selfie přináší model J5 řadu vychytávek, mezi kterými je nově blesk u předního 5Mpix fotoaparátu a dva speciální režimy. Režim Palm Recognition umožňuje stisknout spoušť tím, že do objektivu ukážete vlastní dlaň, což je ideální právě pro pořizování selfie. S využitím funkce Beauty Face Mode všechny obličeje na fotografii získají mladistvý vzhled a bezchybnou pleť.

 

Technické specifikace

Operační systém

OS Android 5.0 Lollipop

Displej

5.0" HD sAMOLED

Síť

LTE Cat4 (150/50 Mbps) - HSPA+ 42/5,76 Mbps

Rozměry

142,1 x 71,8 x 7,9mm

Zadní fotoaparát

13 Mpix (F1.9) w/ LED blesk

Hmotnost

146 gramů

Přední fotoaparát

5 Mpix (F2.2) w/ LED blesk

Procesor

Čtyřjádrový 1,2GHz

RAM

1,5 GB

Úložiště

8 GB

Slot na kartu

MicroSD až do 128 GB

WLAN/BT

WiFi 802.11 b/g/n, BT 4.1

Snímače

Akcelerometr, Senzor přiblížení, Hallův senzor

Baterie

2600mAh

 

Zdroj: samsung.com

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/new-smartphone-samsung-galaxy-j5-is-all-the-active-teenager-needs

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: