Nový Samsung Galaxy S6 edge+ - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Nový Samsung Galaxy S6 edge+

Samsung Galaxy S6 edge+

12. srpna 2015, 08.40 | Nový Samsung Galaxy S6 edge+ spojuje výhody velkého a zakřiveného displeje. Samsung představil Samsung Galaxy S6 edge+, nový smartphone s displejem 5,7”, který staví na jedinečném a průlomovém designu Galaxy S6 edge.

 

Galaxy S6 edge+ díky přesvědčivé kombinaci kovu a skla směle kráčí dál průkopnickou cestou, kterou na trhu smartphonů s velkým displejem započal v roce 2011 původní Galaxy Note.

 

Samsung Galaxy S6 edge+ spojuje formu a funkčnost prostřednictvím špičkových funkcí, včetně nejlepší zobrazovací technologie, unikátníhodual-edge designu, nejpokročilejšího fotoaparátu pro dokonalé fotografie a videa či nejmodernějšího rychlého nabíjení bezdrátově i přes kabel. To vše pohání neuvěřitelně výkonný procesor. S rozšířenou pamětí 4 GB RAM dokáže smartphone Samsung Galaxy S6 edge+ nabídnoutnejvyšší kapacitu a výkon na trhu, který uživatelům přináší dosud nejrychlejší multitasking, zajistí aktuální zpravodajství i pohotový přístup na sociální sítě a v neposlední řadě umožní hraní graficky náročných her bez jakéhokoli zpoždění.  

 

Samsung Pay, jednoduchá, bezpečná a všude dostupná mobilní platební služba, bude spuštěna v Koreji společně s uvedením Galaxy S6 edge+ a v USA poté hned v září. Samsung Pay pracuje jak s MST (Magnetic Secure Transmission), tak i s technologií NFC a její bezpečnost je zajištěna prostřednictvím bezpečnostní platformy KNOX, technologie snímání otisku prstů a digitální tokenizace. Moderní technologie nás tak opět přivádí blíže světu bez peněženek.

 

„Věříme, že velký displej potěší všechny uživatele, kteří volají po dokonalejším multimediálním zážitku, který lze prožívat kdekoli," řekl JK Shin, generální ředitel a prezident IT & Mobile divize společnosti Samsung Electronics. „Smartphone Galaxy S6 edge+ je smělým a odvážným krokem vstříc požadavkům našich zákazníků."

 

Galaxy S6 edge+ - nejlepší volba pro multimediální zážitky

Samsung Galaxy S6 edge+ navazuje na unikátní a osobitý design Galaxy S6 edge. Prostřednictvím nového rozhraní „Apps edge" poskytuje uživatelům okamžitý přístup k  oblíbeným aplikacím pouhým dotykem na hranu displeje. „People edge" zase umožňuje rychlou komunikaci s nejvyužívanějšími kontakty. Na zakřiveném okraji obrazovky je možné navolit oblíbené kontakty a následně jim posílat zprávy, nebo telefonovat.

 

Zásadní funkce Galaxy edge+

Samsung Galaxy S6 edge+ přináší bezkonkurenční multimediální zážitek díky hlubšímu kontrastu a detailům, který zprostředkuje špičkový5,7palcový Quad HD Super AMOLED displej.

 

Všudypřítomné sociální sítě inspirují uživatele k neustálému okamžitému sdílení každodenních zážitků prostřednictvím fotografií a videí. Samsung jim přináší zdokonalené nástroje včetně funkce Steady Video, která poskytuje digitální stabilizaci obrazu (Video Digital Image Stabilization) na předním i zadním fotoaparátu za účelem ostrého a jasného videozáznamu. Video Collage Mode obohacuje videonahrávky řadou efektů a rámečků. Samsung Galaxy S6 edge+ dále umožňuje nahrávání ve vysoké kvalitě  4K a také Live Broadcast (přímý přenos). Uživatelé mohou v reálném čase vysílat aktuální dění ve Full HD kvalitě přímo z telefonu na jeden, či celou skupinu kontaktů, anebo přímo veřejně přes YouTube Live. Kdokoli, kdo dostane YouTube link od uživatele Galaxy S6 edge+, může sledovat živý přenos ze svého smartphonu, tabletu, PC nebo Smart TV s připojením na YouTube.

 

Galaxy S6 edge+ lze nabíjet všemi aktuálně dostupnými způsoby: prostřednictvím kabelu i bezdrátové nabíjecí technologie. Integrovaná bezdrátová technologie je navíc kompatibilní se všemi bezdrátovými nabíjecími podložkami na trhu. Pomocí kabelu je zařízení plně nabito již za cca 90 minut, bezdrátově pak za cca 120 minut. Podporovaná funkce SideSync nabízí bezdrátové i kabelové propojení PC-smartphonepro hladkou a rychlou synchronizaci zařízení. Díky automatickému vyhledání a rychlému nastavení si uživatelé okamžitě propojí svůj chytrý telefon k PC nebo tabletu a mohou jednoduše pracovat s dokumenty a daty napříč všemi platformami i operačními systémy.

 

Další výhodou pro uživatele Galaxy S6 edge+ je pokročilý systém fotoaparátu včetně funkce Quick launch (Rychlý start - stačí dvakrát stisknout tlačítko HOME a fotoaparát je spuštěn za méně než vteřinu), Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) a v neposlední řadě zcela nové fotografické filtry.

 

Zdroj: samsung.com

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/new-samsung-glaaxy-s6-edge-plus-connects-the-advantages-of-big-and-curved-display

Samsung Galaxy S6 edge+

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: