Vysokorychlostní černobílá multifunkční tiskárna - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Vysokorychlostní černobílá multifunkční tiskárna

8. srpna 2019, 16.00 | Nejnovější business inkoustová tiskárna formátu A3 společnosti Epson nabízí tisk až 100 str./min. pro specializované velkoobjemové použití, například v logistice.

 

Společnost Epson oznámila nový přírůstek do řady superrychlých ekologicky efektivních business inkoustových tiskáren. WorkForce Enterprise WF-M20590D4TW zajišťuje vysokorychlostní černobílý tisk pro specializovaná prostředí s vysokým objemem tisku. Navíc přináší spolehlivé výsledky kontinuálního tisku. Přitom využívá až o 82 % méně energie než konkurenční laserové tiskárny.

 

Marcel Divín, Branch Office Manager společnosti Epson CZ & SK, dodává: „Nejnovější model Enterprise nabízí vysokou rychlost a spolehlivě dodává dokument za dokumentem ve velmi náročných prostředích, jako jsou logistické sklady nebo centrální reprografická oddělení. Výkon a spolehlivost technologie Epson znamená, že průvodky, vytištěné ve vysoké kvalitě, lze vydávat s každou dodávkou. Balíčky tak vždy dorazí na správné místo ve správný čas a zákazníci si mohou zkontrolovat jejich obsah."

 

Rychlá liniová inkoustová tisková hlava poskytuje vysokou kvalitu tisku a je navržena na škálovatelné technologii, kterou společnost Epson poprvé použila v průmyslových systémech, jako jsou velkoobjemové tiskárny etiket. Liniová tisková hlava je široká jen 43 mm a obsahuje celkem 8 676 trysek. Používá detekci nefunkčních trysek a technologii variabilní velikosti kapek pro eliminaci pruhování v tisku. Tato kompaktní, ale neuvěřitelná úroveň detailů nejen zvyšuje výkon, ale také dodává rychlost a spolehlivost pro vysoce produktivní týmy, kde výpadek nepřichází v úvahu. Uživatelé mohou vytisknout až 120 tisíc černobílých stran bez doplňování inkoustu, což je obzvláště důležité pro velkoobjemový kontinuální tisk.

 

Za účelem zvýšení kvality tiskárny přidala společnost Epson několik technologických inovací: tiskovou hlavu s automatickou kontrolou a kompenzací trysek pro eliminaci pruhování, nebo elektrostatický transportní pás podávání papíru pro udržení kvality ve vysoké rychlosti. Režim čárového kódu pomáhá při tisku ostrých hran a jemných detailů.

 

Volitelný vysokokapacitní podavač papíru na 3000 listů umožňuje maximální vstup papíru 5350 listů. Finišer se sešíváním a stohováním na 4000 listů přispívá ke zlepšení efektivity, čímž šetří čas i úsilí. Kromě toho je zařízení WF-M20590D4TW kompatibilní se širokou škálou řešení, jako je Epson Print Admin, Document Capture Pro a další řešení třetích stran, které dodávají další funkce pomocí Epson Open Platform - od vzdálené správy přes účtování tisků po zabezpečený tisk.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: