Tiskněte realistické profesionální fotografie s nejsytější černou na trhu - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Tiskněte realistické profesionální fotografie s nejsytější černou na trhu

Epson SC-P800

23. dubna 2015, 08.09 | Na tiskárně SC-P800, s novou volitelnou jednotkou pro podávání papíru v rolích, mohou fotografové a umělci tisknout úchvatné fotografie na řadu médií do formátu A2.

Společnost Epson představuje novinku ve své řadě profesionálních fototiskáren, SureColor SC-P800. Tato tiskárna je ideální pro profesionální fotografy a umělce. Umožňuje tisknout výjimečně kvalitní realistické fotografie s plynulými přechody a jemnými tóny. K tiskárně formátu A2 lze přikoupit volitelnou jednotku pro podávání papíru v rolích, takže uživatelé mohou nyní snadno vytvářet fantastické výtisky na větších médiích (např. panoramata a transparenty).

 

Tato profesionální tiskárna tiskne odolné a vysoce kvalitní fotografie, které můžete prodávat, vystavovat nebo zařadit do svého portfolia. Tiskárnu  SC-P800 lze rovněž použít k tisku řady dalších kvalitních dokumentů, jako jsou diplomy, osnovy, prezentace nebo vizualizace.

 

Tiskárna používá inkoust Ultrachrome HD - novou devítibarevnou sadu inkoustů, která byla poprvé použita ve fototiskárně SC-P600 formátu A3+. Tato sada inkoustů poskytuje široký barevný prostor a nejhlubší odstíny černé1. Uživatelé tak mohou tisknout fotografie s úchvatným rozsahem přesných barev a sytou černou. Sada inkoustů se dále vyznačuje vyšší odolností vůči světlu. Vaše výtisky tak vydrží mnohem déle.

 

SC-P800 je následníkem úspěšné řady fototiskáren Stylus Pro38xx. Tento nový model je první a jedinou stolní tiskárnou A2 na trhu s volitelnou jednotkou pro papír v rolích. Díky tomu je ideální pro fotografy a umělce, kteří chtějí snadno tisknout rozsáhlé panoramatické fotografie na nestandardní formáty, jako jsou transparenty či galerijní plátna. Díky řadě doplňkových funkcí se tiskárna SC-P800 velmi snadno používá.  S unikátním 2,7" barevným dotykovým displejem3lze snadno přepínat tisk na různá média a sledovat stav tiskových úloh.

 

Tři dráhy papíru, včetně nové přední dráhy pro umělecký papír, usnadňují zakládání papíru a přepínání mezi jednotlivými formáty médií. Tiskárna používá 80ml zásobníky inkoustu, a proto je ideální pro velké objemy fotografického tisku neboť není potřeba často vyměňovat inkoust. Nový moderní design dodává tiskárně SC-P800 luxusní vzhled. SC-P800 je  tiskárna formátu A2 s nejmenšími rozměry na trhu3, takže se vejde do omezených prostorů doma či ve studiu.

 

Pokročilé možnosti připojení zvyšují flexibilitu tiskárny SC-P800. Jedná se o první 17palcovou tiskárnu A2 s rozhraním Wi-Fi3 pro snadný bezdrátový tisk. SC-P800 podporuje řešení Epson Connect umožňující snadný mobilní tisk z řady zařízení, jako jsou tablety, počítače nebo chytré telefony. Díky technologii Wi-Fi Direct je také možné tisknout fotografie z vybraných zařízení bez nutnosti připojení k bezdrátové síti.

 

Tiskárnu SC-P800 bude možné zakoupit od 1. června 2015.

 

Nový model tiskárny bude k vidění na veletrhu REKLAMA POLYGRAF ve dnech od 12. do 14. května 2015 na expozici společnosti Epson, stánek 10, Hala 4A.

 

Funkce

Nová 9-ti barevná technologie UltraChrome HD

Výjimečně široký barevný prostor a nejvyšší hustota černé1 na trhu (2,86 Dmax na papíru PGPP)

Volitelná jednotka pro papír v rolích, umožňující tisk na role média s 2 nebo 3 palcovým jádrem o šířce až 17 palců (produkt je nutné dokoupit)

Zakládání  uměleckých papírů zepředu,  umožňuje snadno vkládat umělecký papír a tuhá média

Podpora řešení Epson Connect. Podpora technologií Apple AirPrint a Google Cloud Print

Funkce Wi-Fi Direct pro přímý bezdrátový tisk z tabletů, počítačů a chytrých telefonů

Velký barevný dotykový ovládací panel s úhlopříčkou 2,7 palce pro snadné nastavení a správu

Velkorysý 80ml zásobník inkoustu, který je ideální pro velké tiskové objemy fotografií v profesionální kvalitě

Kompaktní rozměry - vhodné pro omezené prostory  doma i ve studiu

Nový moderní design produktu dodává vysoce  kvalitní vzhled

Ethernetové rozhraní, síť Wi-Fi a připojení USB 2.0

 

 

 

Epson SC-P800

Epson SC-P800

Epson SC-P800

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: