Společnost Epson na konferenci eD Expo 2018 představila úsporný tisk pro firmy a zajímavé projekční řešení - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Společnost Epson na konferenci eD Expo 2018 představila úsporný tisk pro firmy a zajímavé projekční řešení

12. dubna 2018, 22.41 | Společnost Epson se zúčastnila již tradiční jarní konference eD Expo 2018 pořádané společností eD‘ system Czech. Jednalo se již o 18. ročník největší konference svého druhu u nás, která byla i tentokrát věnována výrobcům a prodejcům z oblasti ICT.

Epson byl na veletrhu hodně vidět. V Clarion Congress Hotelu, kde se veletrh uskutečnil, měl kromě velkého stánku usazeného uprostřed velkého sálu, prezentační místnost s projekční technikou, kde představil i své interaktivní projekční řešení a rovněž koutek s inkoustovými tiskárnami, vítajícího návštěvníky při vstupu do sálu.

Pro návštěvníky bylo kromě zajímavých novinek připraveno i přes 26 odborných přednášek. Mezi přednášejícími nechyběli ani tentokrát zástupci společnosti Epson. O projektorech pohovořil Michal Holovský, Business Account Manager VI ve společnosti Epson Europe CZ&SK a novinky v oblasti tiskového řešení zájemcům představil Marcel Divín, Branch Office Manager společnosti Epson CZ & SK.

 

V rámci veletrhu měli všichni návštěvníci možnost volit nejlepší přednášku a nejhezčí výstavní stánek. V obou případech se z ocenění těšila společnost Epson. 

 

Marcel Divín, Branch Office Manager společnosti Epson CZ & SK, uvádí: „Účastníkům jsme předvedli novinky z oblasti firemního tisku řady WorkForce Pro WF-C57/52xx série, které výrazně posouvají možnosti inkoustového tisku jak z pohledu nákladů na tisk i celkové vlastnictví (TCO), tak i z pohledu integrace do stávajících tiskových řešení ve velkých společnostech. Velmi jednoduše je zde řešen management uživatelů ve standardech běžných u velkých tiskových řešení. V nejbližší době také doplníme naše řešení o podporu jednoho z nejrozšířenějších systémů pro management uživatelů na českém i slovenském trhu."

 

Michal Holovský, Business Account Manager VI ve společnosti Epson Europe CZ&SK, říká: „Pro účely představení projekčních řešení jsme vyčlenili prezentační místnost, kde měli zájemci možnost vidět novinky na poli projekční techniky pro univerzální školní a profesionální použití. V místnosti bylo možné vyzkoušet si zcela nový interaktivní laserový projektor anebo se pokochat v sekci domácího kina, všemu vévodil kompaktní instalační laserový projektor s výkonem 15 000 ANSI lumenů."

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: