SHARP NA ISE 2018 UVÁDÍ PRVNÍ 4K BIG PAD - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

SHARP NA ISE 2018 UVÁDÍ PRVNÍ 4K BIG PAD

21. prosince 2017, 23.55 | Sharp na stánku E76 / Hala 12 představí řešení pro digital signage a jednací místnosti, plus svoji vizi 8K ecosystem.

 

Sharp na veletrhu Integrated Systems Europe (ISE) 2018 představí svůj první interaktivní displej BIG PAD se 4K LCD dotykovým panelem. 70" 4K BIG PAD (PN-70TH5) je dalším přírůstkem do řady oceňovaných displejů Sharp, určených ke sdílení informací při jednáních i v učebnách, a bude v prodeji od února 2018.

Nejnovější Sharp BIG PAD usnadňuje zobrazení většího množství informací, jako jsou technické nákresy, mapy nebo tabulkové procesory. Zvláštní funkce umožňují práci s obsahem v Ultra-HD rozlišení: 4K čtení je podporováno unikátní technologií obrazovek Sharp UV2A pro vysoký kontrast a čistotu obrazu a 4K zápis je podporován celou řadou funkcí včetně ochrany před otiskem dlaně - ta tak při psaní na obrazovku nezanechává stopy, dále je podporováno modifikované pero s 2mm hrotem pro vyšší přesnost.

Společnost Sharp je průkopníkem technologie interaktivních panelů a její nejnovější BIG PAD je součástí páté generace výrobků.

Sid Stanley, General Manager, Visual Solutions, uvedl: „Naše unikátní produkty chápou potřeby našich zákazníků. Výběr správného interaktivního panelu vyhovujícího vašim potřebám by měl být dobře uváženým rozhodnutím. Ne všechny interaktivní panely jsou si rovny."

„Pro zdůraznění důvodů, proč by měly být interaktivní panely pečlivě vybírány, se zamyslete nad důležitou rolí, kterou v jednací místnosti sehrávají. Jednání zabírají hodně času - dle našeho výzkumu provedeného ve Spojeném království se jedná o 17 hodin měsíčně pro každého pracovníka - je tedy zapotřebí dosahovat maximální produktivity. Napříč Evropou pozorujeme požadavek na vyšší úroveň poutavosti, otevřenosti a produktivity jednání, a Sharp nabízí celou řadu snadno použitelných nástrojů, jež přináší výhody lepšího rozhodování a spolupráce."

Nový výzkum Sharp1, jehož vydání je plánováno na rok 2018, zjistil, že se průměrný kancelářský pracovník účastní měsíčně 21 jednání o celkové délce trvání 17 hodin, nicméně ohromujících 85 % účastníků uvedlo, že by byli u svého pracovního stolu produktivnější.

 

Polovina stánku Sharp na ISE bude věnována široké paletě interaktivních a neinteraktivních displejů pro jednací místnosti. Uvedená řada zahrnuje konkrétní řešení pro každý z typů použití, ať už se zaměřujeme na technický obsah, kde hraje nejdůležitější roli přesné psaní a mimořádně snadné použití (4K BIG PAD), nebo například na porady, kde dochází k brainstormingu a kde je nejdůležitější sdílení obsahu (BIG PAD pro malé jednací místnosti).

 

Mezi osmi vystavovanými interaktivními displeji budou BIG PADy s úhlopříčkami 40" a 50" pro malé jednací místnosti a 70" BIG PAD s funkcionalitou bezdrátového sdílení informací pro náročné aplikace. Všechny displeje Sharp BIG PAD přináší komfort jako při psaní perem na papír - tedy dojem a okamžitou odezvu, jež se skutečně přibližují tomuto stylu práce.

 

Řada profesionálních neinteraktivních displejů Sharp zahrnuje univerzální 70"model PN-R, jenž lze umístit na výšku, na šířku i lícem vzhůru nebo dolů a kompletní řadu PN-Q kvalitních, ale nákladově efektivních displejů dostupných v plejádě úhlopříček až po mimořádnou velikost 90". Zákazníkům je tak k dispozici obrovská nabídka velkoformátových displejů, jež svým rozměrem ideálně vyhovují daným konkrétním prostorám.

 

Na ISE Sharp také představí svůj 8K ecosystem včetně ukázky nové 8K profesionální kamery a 8K displeje. Profesionální kamera 8C-B60A je celosvětově první svého druhu a integruje schopnosti snímání a záznamu videa i jeho přehrávání včetně linkového výstupu. v rozlišení 8K (60p). Tato zařízení představují základ výzkumu a vývoje společnosti Sharp v oblasti 8K ecosystem a na ISE Sharp uvítá feedback od partnerů, týkající se potenciální komerční AV aplikace jeho výsledků. 

Stánek Sharp nabídne ucelený okruh chytrých digital signage řešení a platformu Sharp Open Architecture. Tato platforma je spojením nového hardware a software Sharp s technologiemi od nezávislých poskytovatelů signage software. Na veletrhu Sharp oznámí novinky v oblasti signage řešení. 

 

 

Zdroj: Sharp

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: