Objevte kouzlo tisku na strukturované papíry s Reptisk.cz - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Objevte kouzlo tisku na strukturované papíry s Reptisk.cz

Xerox Color 1000i

25. května 2015, 08.13 | Reptisk.cz opět inovuje svůj arsenál tiskových strojů. Ke svým čtyřiadvacátým „narozeninám“ si nadělil moderní a výkonný digitální tiskový stroj Xerox Color 1000i, jenž posouvá limity digitálního tisku ještě dále a umožňuje ještě kreativnější realizace i v malých nákladech.

Kvalita ofsetu, možnosti digitálu

Pro firmu disponující již takřka čtvrtstoletím praxe v polygrafii a provozující e-shop na http://www.reptisk.cz/ je nákup tiskového stroje Xerox Color 1000i dalším krokem vstříc uspokojení i těch nejnáročnějších parametrů. „Tisk na tomto stroji je dalším důkazem trendu, kdy se kvalita digitálního a ofsetového tisku zcela vyrovnává. Zákazník však není limitován spodní hranicí nákladu, jak tomu u ofsetového tisku bývá. Umožňuje mu to experimentovat s různými tiskovými řešeními a dát průchod kreativitě, aniž by dělal kvalitativní kompromisy nebo platil zbytečně mnoho,"  říká obchodní ředitel  Reptisku Ing. Marek Pavlišta.

 

Precizní fotografie i na strukturovaném papíře

Xerox Color 1000i je ještě preciznější ve všech parametrech od předozadního soutisku po automatickou kontrolu výstupní kvality. Výjimečných výsledků dosahuje v oblasti tisku na grafické a strukturované papíry, kde se může pyšnit takřka dokonalým barevným krytím. To zákazníkům otevírá nové dveře při tisku širokého spektra produktů - od vizitek přes oznámení a blahopřání až po umělecké tisky na luxusní papíry. Navíc lze nyní na strukturované papíry tisknout i vysoce detailní fotografie.

 

Expedice do 24 hodin

Specialitou tiskového stroje Xerox Color 1000i je také mnohem rychlejší a flexibilní komunikace s oddělením předtiskové přípravy. Spolu s vysokým počtem potištěných archů za hodinu to přispívá k výraznému zkrácení realizace zakázek. „Standardní produktovou nabídku nevyžadující další úpravy můžeme nyní expedovat do 24 hodin," upřesňuje Pavlišta.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: