Nová tiskárna od Epsonu - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Nová tiskárna od Epsonu

2. března 2016, 20.39 | Superrychlý tisk velkoformátových fotografií mimořádné kvality.
SC-P20000 představuje spojení nejvyšší rychlost tisku s vynikající kvalitou při rozlišení nejméně 600 x 600 dpi.

 29. února 2016 – Epson uvádí na trh nejnovější přírůstek série SC-P, tiskárnu SC-P20000. Představuje spojení velmi vysoké rychlosti tisku s vynikající kvalitou – je ideální pro tisk špičkových velkoformátových fotografií. Tiskárna se vyznačuje celou řadou inovativních technologií a vlastností. Nabízí pohodlnou a snadnou obsluhu.

 

 

SC-P20000 byla vytvořena pro fotolaboratoře, kopírovací centra, náročné fotografické obchody a firmy hledající vnitropodnikové řešení kvalitního tisku. Může tisknout vysoce kvalitní fotografie na celou řadu materiálů, různé signage aplikace a POS tisky dokončované v místě prodeje. Tiskárna, nabízející uživatelům vysokou produktivitu bez omezení kvality, je na trh uváděna s tiskovou hlavou PrecisionCore MicroTFP, která podává vynikající výsledky nejen v režimech vysoké kvality. Kvalita tisku je podporována technologií přesného podávání médií s využitím nového optického systému stabilizace podávání materiálu.

 

Kateřina Sedláčková, Pro Graphics Account Manager ve společnosti Epson Europe, B.V., doplňuje: „Trh již dlouho očekával nástupce naší populární tiskárny SP11880. Uvedením SureColor SC-P20000 jsme našim zákazníkům nabídli vynikající náhradu. Tiskárna představuje spojení vysoké rychlosti tisku s vynikající kvalitou výstupu, kterou naši zákazníci očekávají. Tiskárna přináší celou řadu technických inovací a zlepšené užitné vlastnosti.“

 

Tiskárna SC-P20000 má řadu vlastností, které ji umožní dosahovat s nejvyšší spolehlivostí, maximálně přesných výsledků ve vysoké kvalitě očekávané trhem. Vynikající černobílou i barevnou reprodukci umožňuje nová 10 barevná sada inkoustů Epson UltraChrome Pro.

Výtisky se vyznačují hlubokou sytou černou, získanou díky vysoké sytosti inkoustů Photo a Matte Black. Tiskárna dosahuje lepší gradace s minimální zrnitostí díky K4 inkoustům a technologii proměnlivé velikosti tiskového bodu Multi Size Droplet Technology (MSDT).

Nová konstrukce tiskové hlavy způsobuje méně vibrací a umožňuje přesnější umístění kapek inkoustu na papír. Pro zajištění konzistence barev, bez potřeby drahých doplňků, mohou uživatelé spravovat nastavení tiskárny utilitou Epson Colour Calibration.

 

SureColor SC-P20000 dosahuje rychle skvělých výsledků, nabízí snadnou obsluhu, bezproblémový provoz a minimální údržbu, a tím poskytuje uživatelům radost z tisku. Začít ovládat tuto tiskárnu je snadné díky přehledné uživatelské příručce a nápovědě na barevném LCD. Manipulace s materiály a jejich výměna je rychlá a jednoduchá. Během tisku mohou uživatelé kontrolovat stav tisku a zbývajícího média průhlednými okénky v krytu tiskárny a krytu role materiálu. V případě potřeby se tisková hlava přesune do polohy, ve které ji uživatel, společně s dosedacími plochami čistící jednotky, může vyčistit od nečistot zachycených z materiálu a snížit náklady na servis.

 

Uživatelskou efektivitu a zapojení do pracovního procesu lze dále zlepšit volitelným Adobe PostScript modulem, volitelný pevný disk pak umožňuje, aby byly úkoly znovu tištěny přímo z panelu tiskárny bez potřeby počítače.

 

 

Tiskárna SC-P20000 bude na trhu od března 2016.

 

Zdroj: Epson

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: