Nová SELPHY CP1000 – vysoce kvalitní tisk kdekoli - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Nová SELPHY CP1000 – vysoce kvalitní tisk kdekoli

SELPHY CP1000

29. dubna 2015, 08.09 | Canon dnes přestavil novou kompaktní fototiskárnu SELPHY CP1000, která umožňuje tisknout doma i na cestách kreativní fotky v profesionální kvalitě. Uživatelé mohou své oblíbené snímky vytisknout přímo z fotoaparátu¹, USB disku i paměťových karet, a to velmi rychle – tisk jedné fotografie trvá pouhých 47 sekund².

 

Díky SELPHY CP1000 tak může opravdu každý snímek získat hmatatelnou a cennou podobu. Nová tiskárna se může pochlubit elegantním a kompaktním designem s výklopným displejem LCD o úhlopříčce 6,8 cm (2,7 palců) i spojením snadno použitelného rozhraní s výjimečnou kvalitou tisku. Navíc je Canon SELPHY CP1000 díky existenci volitelného bateriového zdroje konečně opravdu přenosnou fototiskárnou.

 

 

Tisk oblíbených fotografií v bohatých a živých barvách 
Tiskárna SELPHY CP1000 využívá pokročilou sublimační technologii na bázi barviva, která zajišťuje špičkovou kvalitu tisků s vysokým rozlišením a se 16,7 milióny barev. Ještě větší kvality a čistoty výstupu dosahuje nový model pomocí vestavěné technologie pro automatickou optimalizaci snímků. Tato technologie úpravou barevného nádechu a kontrastu vylepšuje prokreslení nebe i západu slunce a odstraňuje efekt červených očí i šum. Uživatelé mají navíc k dispozici režim Smooth Skin, který eliminuje nedokonalosti pleti a umožňuje, aby byly skupinové i selfie snímky vždy naprosto perfektní a ohromující.

 

Maximální kontrola nad tvůrčí svobodou 
Díky řízení míry zahřátí barvící fólie na tiskové hlavě umožňuje tiskárna SELPHY CP1000 vytvořit na výsledné fotografii některou ze čtyř povrchových úprav - bez nutnosti použít jiný typ papíru nebo média. Uživatelé mají na výběr mezi lesklým povrchem pro vysoce odolný tisk s životností až 100 let a třemi variantami pololesklé povrchové úpravy, které zajišťují odolnost vůči rozmazání nebo otiskům prstů. Fotografiím tak nijak nevadí, že je diváci při prohlížení drží v rukou.

Tiskárna SELPHY CP1000 přináší uživatelům svobodu vytvářet fotografie přesně podle jejich představ - bez ohledu na to, zda má jít o snímek velikosti standardní pohlednice nebo nějaký méně obvyklý tvar včetně stylu fotek 50x50 služby Instagram nebo tisků o velikosti kreditní karty. Canon SELPHY CP1000 umožňuje i tisk dokladových fotografií, a to hned ve 43 přednastavených velikostech. Nový model je tak ideální pro malé kanceláře i akce, kde je nutné rychle vytisknout identifikační karty. Díky možnosti tisknout dvě různě velké dokladové fotografie na jeden list a díky rámování i značkám pro ořez je celé zpracování preciznější a přesnější, navíc jen s naprostým minimem odpadu.

 

Klíčové výhody SELPHY CP1000:

  • Kompaktní a snadno přenositelná fototiskárna - ideální pro domácnosti i pro tisk v terénu
  • Rychlý a snadný tisk z fotoaparátů, USB disků a paměťových karet
  • Možnost trvalých vzpomínek s odolnými tisky v kvalitě fotolaboratoře
  • Volitelná povrchová úprava u standardního fotografického papíru
  • Tisk dokladových fotografií, které odpovídají rozšířeným standardům

¹ Pouze v případě fotoaparátů, které podporují technologii PictBridge 
² Hodnota 47 sekund je platná pro tisk na standardní formát 10 x 15 cm 

 

Zdroj: canon.cz

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/consumer_news/printers/selphy_cp1000.aspx

SELPHY CP1000

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: