Konica Minolta snižuje náročnost na obsluhu produkčního tisku - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Konica Minolta snižuje náročnost na obsluhu produkčního tisku

AccurioPress C6100

25. října 2017, 23.13 | Inovace Konica Minolta pomůže tiskárnám urychlit zpracování tiskových zakázek. Nový model nabízí nejpokročilejší funkce duplexního a bannerového tisku na trhu

 

Konica Minolta uvedla na trh nový produkční stroj AccurioPress C6100. Zařízení je vybaveno technologií pro automatickou průběžnou kontrolu a seřizování barevnosti i duplexního soutisku zakázky přímo během tisku. Tím výrazně posouvá možnosti automatizace a produktivity v profesionálním tiskovém provozu. Z portfolia Konica Minolta nabízí tento stroj rovněž nejširší možnosti z hlediska formátu papíru, potiskovaných gramáží, tisku na strukturované materiály nebo potisku dopisních obálek. Také proto je vhodný zejména pro tiskárny, které chtějí rozšiřovat svou nabídku digitálních tiskových služeb.

 

„AccurioPress C6100 umožní především výrazné zjednodušení obsluhy související s kontrolou soutisku a barevnosti. Dříve zdlouhavou manuální činnost nahrazuje automatizovaná jednotka, která dokáže seřídit soutisk a barevnost zakázky i během chodu zařízení. Tím se zrychluje celý proces tisku, zachovává požadovaná kvalita a snižuje zmetkovitost. Nejvíce se výhody nové technologie projeví u vyšších nákladů, kdy dříve mohlo docházet k barevným odlišnostem v průběhu tisku zakázky." řekl Marcel Loreth, obchodní ředitel PPT Sales Konica Minolta Business Solutions Czech.

 

AccurioPress C6100

 

Nový model nabízí jako jediný produkční stroj Konica Minolta potisk až 400g papíru, a to i duplexně, aniž by zpomalil z maximální produkční rychlosti. Jako jediný ve své kategorii také umožňuje potisknout bannerový papír o délce až 1300 mm jednostranně a 762 mm oboustranně. Umožňuje také potisk obálek a různých strukturovaných materiálů díky speciální fixační a transferové jednotce. Lze ho vybavit mimo jiné dokončovacím zařízením pro sešívání dokumentů formou tzv. Square fold, sešitovou vazbou V1 s hranatým hřbetem imitujícím lepenou vazu V2, a to s ořezem všech tří stran.

 

Model AccurioPRESS C6100 je univerzální a výkonný stroj s rychlostí tisku 100 stran za minutu v libovolné gramáži. Je vhodným řešením zejména pro zákazníky, jejichž zakázky dosahují vyšších nákladů, ale svým složením jsou vhodné pro digitální tisk.  

 

 

Zdrtoj: Konica Minolta

 

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: