HP Inc. mění velkoformátový tisk - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

HP Inc. mění velkoformátový tisk

25. listopadu 2015, 09.28 | HP představuje nejdostupnější a nejkompaktnější MFP.
Rozšířené portfolio HP DesignJet zjednodušuje tisk, skenování a kopírování z kanceláře na stavbu.

Společnost HP Inc. dnes odhalila pět nových modelů technických tiskáren, včetně vlajkového modelu multifunkční tiskárny (MFP) HP DesignJet T830 a tiskárny HP DesignJet T730 Printer. Ty umožňují mobilním týmům v oblasti architektury, strojírenství a stavebnictví (AEC) jednodušší a rychlejší práci -  zjednodušují tisk, skenování a kopírování z kanceláře na stavbu.

 

Velkoformátový tisk pro profesionály v oblasti stavebnictví

HP DesignJet T830 MFP je navržen jako ideál pro dnešní pracovníky ve stavebnictví, dodavatele a týmy počítačem podporovaného projektování (CAD). Je to nejdostupnější, nejkompaktnější a nejlépe přenosné MFP zařízení ve své třídě. S poloviční velikostí oproti konkurenčním MFP2 řešením a při stejných rozměrech jako HP DesignJet T730 Printer nabízí velmi odolný design, obsahuje zabudovaný skener a přední panel, který může být ovládaný přímo z tabletu.

Pro použití v nehostinných podmínkách, kde MFP musí odolávat prachu, častému přesunu nebo případným nárazům, je možné dokoupit HP DesignJet Rugged Case, které poskytuje rozšířenou ochranu před poškozením. Zesílená kolečka a nožičky umožní snadnější použití.

 

Scanner ve velikosti 36 palců umožňuje uživatelům upravovat plány, skenovat je a sdílet s kanceláří nebo stavbou přes mobilní zařízení a dotyková obrazovka s intuitivním ovládáním nabízí realistický náhled na dokument a snadnou možnost ořezu.

 

Portfolio technických tiskáren HP DesignJet zvyšuje produktivitu a bezpečnost společností

Portfolio velkoformátových tiskáren společnosti HP dále rozšiřují tři nové tiskárny řady DesignJet, které pracovníkům v AEC oborech zaručují vysokou kvalitu, jednoduchost používání a mobilitu.  

 

HP DesignJet T930 Printer vytvořený pro malé a střední týmy. Zvyšuje produktivitu a nabízí rozšířené bezpečnostní protokoly pro vyšší ochranu informací a zároveň poskytuje vysokou kvalitu tisku díky šesti originálním inkoustům od HP včetně šedivé a fotografické černi.

 

HP DesignJet T1530 Printer je dvouválcová 36 palcová tiskárna, která obsahuje 6 originálních inkoustů od HP, integrovaný zásobník až na 50 výstupních listů a nabízí rozšířené bezpečnostní protokoly. Pomáhá maximalizovat produktivitu práce a zvyšuje bezpečnost společnosti v případě velkého množství tisku.

 

HP DesignJet T2530 MFP je lehce použitelná MFP, která obsahuje intuitivní ovládací panel pro tisk, skenování a kopírování a obsahuje dva tiskové válce. Nabízí vylepšený design a umožňuje tisk velikosti A1 během pouhých 21 sekund, barevné skenování rychlostí 2,5 palce za vteřinu. Nabízí zabezpečený tisk a jednoduchou možnost upgradu díky integraci do sítě.

 

Nové možnosti mobilního tisku usnadňují spolupráci

HP All-in-One (AiO) Printer Remote je mobilní aplikace dostupná zdarma, která umožňuje jednoduchý a pohodlný tisk a skenování z Apple® i AndroidTM  zařízení kdykoliv a kdekoliv na tiskárnách a MFP od HP připojených k síti. Vestavěná funkce mobilního tisku umožňuje vyhledání tiskárny přes internet, Wi-Fi Direct a NFC a zároveň díky ní lze u tiskáren s funkcí ePrint tisknou z emailu. Aplikace HP AiO Printer Remote dále usnadňuje mobilní skenování a sdílení a nabízí přímé napojení na online úschovny jako například Dropbox, Box a Google Drive. 

 

 

HP DesignJet T830MFP, HP DesignJet T730 Printer, HP DesignJet T930 a řada T1530 Printer, spolu s řadou HP DesignJet T2530 MFP budou celosvětově dostupné od 30. listopadu 2015, v České republice od prosince 2015. 

Zdroj: HP

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: