Epson uvádí na trh kompaktní bílé tiskárny EcoTank - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Epson uvádí na trh kompaktní bílé tiskárny EcoTank

7. března 2019, 21.13 | Cenově výhodné a bezproblémové tiskárny, které odrážejí designové trendy


Oceňované tiskárny EcoTank společnosti Epson dostaly nový stylový vzhled s kompaktními rozměry (L3160, L3156) a bílým provedením (pouze L3156), ideální pro moderní prostory.

 

Marcel Divín, Branch Office Manager společnosti Epson CZ & SK, říká: „Černé tiskárny byly vždy velmi populární, ale někteří zákazníci chtěli i jinou možnost, která by lépe podtrhla jedinečný styl jejich domova nebo kanceláře. Jsme přesvědčeni o tom, že tento nový produkt v bílém provedení a s menšími rozměry odpovídá dnešním trendům."

 

Všechny nejnovější tiskárny řady EcoTank (L3160, L3156) mají nový, prostorově úsporný design. Nádržka na inkoust už se nenachází na straně, ale je umístěna v přední části tiskárny. Kromě úspory místa tato úprava znamená, že je dobře vidět, kolik inkoustu zbývá. Nové lahvičky navíc není třeba mačkat, takže doplňování inkoustu je snadné a čisté, a do každé nádržky lze vložit pouze lahvičku se správnou barvou.

 

EcoTank

 

Stejně jako ostatní cenově výhodné produkty řady EcoTank mají i tyto tiskárny (L3160, L3156) velkou inkoustovou nádržku, kterou doplníte z lahviček s inkoustem s vysokou výtěžností. Součástí balení jsou lahvičky se zásobou inkoustu, která vystačí až na tři roky. Při skvělém poměru ceny a výkonu mohou spotřebitelé ušetřit až 90 % nákladů na inkoust. Náhradní lahvičky s inkoustem jsou cenově dostupné.

 

Na tiskárně EcoTank můžete snadno tisknout z mobilních telefonů, tabletů a notebooků. Prostřednictvím připojení Wi-Fi a Wi-Fi Direct mohou uživatelé odesílat dokumenty k tisku z chytrých zařízení s využitím aplikace Epson iPrint. Pomocí funkce Epson Email Print je dokonce možné přijímat soubory téměř odkudkoliv ze světa.

Tyto nejnovější tiskárny EcoTank poskytují spotřebitelům ještě více možností volby: L3156 je bílá tiskárna 3 v 1 s připojením Wi-Fi / Wi-Fi Direct, L3160 je černá tiskárna 3 v 1 s LCD displejem a připojením Wi-Fi / Wi-Fi Direct.

 

Nové modely budou k dispozici od dubna 2019.

 

 

Zdroj: Epson

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: