Epson na Labelexpo 2017 - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Epson na Labelexpo 2017

Epson

14. července 2017, 11.26 | Epson na Labelexpo 2017 předvede nejširší nabídku digitálních a produkčních tiskáren štítků a etiket.
Výstava, kde návštěvníci najdou tisková řešení, která budou vyhovovat jejich potřebám.

– Od flexibilního tisku etiket pro vlastní potřeby firmy po flexibilní digitální produkční tiskárny pro ty nejnáročnější výrobce etiket.

Epson (Hala 9 A50) ve dnech 25. - 28. září představí na bruselském veletrhu Labelexpo ve svých výstavních prostorách o rozloze 418 m2 komplexní řadu tiskáren.  K vidění budou modely pro digitální tisk etiket v malých a středních sériích SurePress společně s produkty z řad ColorWorks, LabelWorks a série 

SureColor SC-S.

 

„Chtěli bychom ukázat nejširší portfolio digitálních tiskáren etiket v tomto odvětví," uvedl Slávek Gross, LFP Business Manager Epson CZ&SK.

Epson na Labelexpo 2017

 

„Nabízíme řešení od přenosných tiskáren štítků do kanceláře, která umožní uživatelům tisk dle jejich aktuální potřeby, po flexibilní digitální produkční tiskárny, které uspokojí vysoké nároky výrobců etiket a štítků. Jsme hrdí na vývoj naší vlastní technologie tiskových hlav a inkoustů, stejně jako hardwaru, díky kterému dokážeme navrhnout řešení na míru. Na veletrhu budou plně k dispozici naši odborníci, kteří potencionálním zákazníkům poskytnou odborné poradenství a zodpoví jakýkoliv dotaz. V nabídce digitálních produkčních tiskáren předvedeme naši UV technologii a flexibilní modely SurePress nabízející tisk na vodní bázi. Obě tyto možnosti využívají Esko RIP. Na veletrhu představíme také novinku v oblasti produkčního tisku. V tomto okamžiku je ale ještě příliš brzy na to, abychom o ní prozradili více," dodává Slávek Gross.

 

 

Zdroj: Epson

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: