Cestujte, objevujte a tvořte s fototiskárnami SELPHY a fotoaparáty IXUS od Canon - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Cestujte, objevujte a tvořte s fototiskárnami SELPHY a fotoaparáty IXUS od Canon

IXUS 180

24. ledna 2016, 08.40 | Canon rozšiřuje svoji kultovní sérii automatických fotoaparátů IXUS o tři novinky – IXUS 285 HS, IXUS 180 a IXUS 175.

Nové modely jsou ideální pro použití na cestách a Canon je navrhl tak, aby zvládly jakoukoli fotografickou či natáčecí situaci. Tyto nejtenčí automatické fotoaparáty značky Canon v sobě spojují působivou kvalitu obrazu, jedinečné kreativní funkce a dokonalejší možnosti připojení, tedy vlastnosti, které umožňují bezprostředně zachytit všechny důležité životní okamžiky. Trvalé uchování vzpomínek ještě více zjednodušuje nová kompaktní a stylová fototiskárna SELPHY CP1200, která je skvělým společníkem nejen nové modelové řady fotoaparátů, ale také chytrých telefonů - uživatelé tak mohou tisknout fotografie opravdu kdekoli.


Co nejblíže k místu akce
 

Nové fotoaparáty IXUS 175IXUS 180 a IXUS 285 HS a umožňují zachytit jakýkoli objekt. Všechny tři nové modely se mohou pochlubit impozantním ultra širokoúhlým objektivem a skvělým optickým zoomem - osminásobným (IXUS 175), desetinásobným (IXUS 180) a dvanáctinásobným (IXUS 285 HS). Uživatelé navíc mohou hodnoty přiblížení zvýšit pomocí technologie ZoomPlus a být tak snímaným objektům ještě blíž. Všechny výsledné snímky jsou přitom v optimální kvalitě. K dispozici je i funkce automatického zoomu, která podle počtu osob v záběru chytře nastavuje nejpříhodnější hodnotu zoomu. Uživatelé se tak mohou maximálně soustředit na vlastní zachycení jakéhokoli okamžiku.

 

Součástí všech tří nových fotoaparátů je také speciální tlačítko Movie Record, díky kterému mohou uživatelé pořizovat ohromující filmy opravdu snadno - stačí jedno jediné stisknutí. Modely IXUS 285 HS a IXUS 180 navíc využívají technologii inteligentní stabilizace obrazu, která se neustále přizpůsobuje snímané scéně a zajišťuje maximální kvalitu výsledných fotografií i filmů. A to i tehdy, když jsou uživatelé při pořizování snímků v pohybu.

 

Odhalte svou kreativitu. A v ohromující kvalitě! 
Díky režimu Creative Shot mohou uživatelé modelu IXUS 285 HS odhalit své tvůrčí schopnosti. Jednoduše stačí stisknout spoušť a fotoaparát automaticky použije pět kreativních filtrů. Každý snímek z výsledné sady fotografií má jedinečné umělecké podání a autor tak může svými výstupy vhodnými ke sdílení překvapit rodinné příslušníky i přátele.  Canon IXUS 285 HS navíc eliminuje nutnost následných úprav - režim Story Highlights automaticky vytváří ze záběrů vybraných osob nebo podle konkrétního data vzpomínkový film, díky kterému mohou uživatelé opakovaně prožít všechny své vzpomínky doslova na dlani.

 

Fotoaparáty z nové modelové řady IXUS umožňují snadné zachycení všech jedinečných okamžiků. Základem Canon IXUS 285 HS je impozantní snímač CMOS s rozlišením 20,2 megapixelů, zatímco modely IXUS 180 i IXUS 175 využívají variantu s 20 milióny pixelů. Díky spojení těchto snímačů s pokročilým obrazovým procesorem DIGIC 4+ je odezva u všech fotoaparátů velmi rychlá a výstupy se mohou pochlubit vynikající obrazovou kvalitou, která oživí všechny vzpomínky. V případě modelu IXUS 285 HS mají uživatelé k dispozici systém HS, který umožňuje spolehlivé pořizování fotografií i v těch nejnáročnějších světelných podmínkách.

 

Sdílení snímků s přáteli 
Díky Wi-Fi konektivitě a podpoře NFC je v případě nových modelů IXUS velmi snadné i sdílení vzpomínek. Pro navázání spojení s kompatibilním chytrým telefonem nebo zařízením pro ukládání fotografií, jako je Canon CS100, stačí stisknout jedno tlačítko nebo fotoaparát k vybranému zařízení přiložit. Uživatelé dokonce mohou své snímky přímo nahrávat na sociální sítě nebo je zálohovat do pokročilé cloudové služby pro správu fotografií Canon irista.

 

SELPHY CP1200 - tisk opravdu kdekoli 
Tvorba fotografií pro trvalé vzpomínky je s novou tiskárnouSELPHY CP1200 stejně snadná v prostředí domova i na cestách. Díky podpoře Wi-Fi a služby AirPrint mohou uživatelé tiskárnu jednoduše propojit s dalšími zařízeními a během chvilky začít tisknout z chytrých telefonů, tabletů i kompatibilních fotoaparátů, a to v kvalitě jako z fotolaboratoře. Tiskárna využívá sublimační technologii na bázi barviva, která umožňuje vytvořit na výsledné fotografii některou ze čtyř povrchových úprav bez nutnosti použít jiný typ papíru. Canon SELPHY CP1200 umožňuje vzpomínky z fotoaparátů a chytrých telefonů převést do podoby mnoha různých kreativních výstupů včetně čtvercových i miniaturních fotografií, samolepek a tisků o velikosti kreditní karty - to vše navíc velmi rychle. K dispozici je i volitelný bateriový zdroj s vysokou kapacitou, který na jedno nabití umožňuje vytisknout v terénu až 54 fotografií.

 

Klíčové vlastnosti fotoaparátu IXUS 285 HS:

  • Díky tenkému provedení mohou mít uživatelé fotoaparát neustále u sebe
  • Vynikající filmy v rozlišení HD stisknutím jediného tlačítka
  • Snadné propojení, sdílení i vzdálené fotografování a natáčení
  • Výborná kvalita, kterou si vzpomínky opravdu zaslouží
  • Možnost kreativních experimentů

Klíčové vlastnosti fotoaparátu IXUS 180:

  • Díky tenkému provedení mohou mít uživatelé fotoaparát neustále u sebe
  • Vynikající filmy v rozlišení HD stisknutím jediného tlačítka
  • Snadné propojení, sdílení i vzdálené fotografování a natáčení
  • Úžasné výstupy pro všechny důležité okamžiky
  • Plně automatizovaná a snadná tvorba kreativních snímků

Klíčové vlastnosti fotoaparátu IXUS 175:

  • Díky tenkému provedení mohou mít uživatelé fotoaparát neustále u sebe
  • Vynikající filmy v rozlišení HD stisknutím jediného tlačítka
  • Úžasné výstupy pro všechny důležité okamžiky
  • Nádherné snímky díky automatickým režimům
  • Možnost zábavných kreativních experimentů

 

Klíčové vlastnosti tiskárny SELPHY CP1200:

  • Snadný a rychlý tisk z mobilních zařízení
  • Trvalé vzpomínky s odolnými tisky v kvalitě jako z fotolaboratoře
  • Snadné ovládání i vyjádření tvůrčích nápadů
  • Kompaktní, stylová a přenositelná fototiskárna
  • Volba typu povrchové úpravy u standardního fotografického papíru

 

 

Zdroj:  canon.cz

 

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/consumer_news/cameras_accessories/new_ixus_and_selphy.aspx

IXUS 175

IXUS 285 HS

SELPHY CP1200

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: