Canon PIXMA MG3650 – tiskárna se širokou konektivitou pro akční domácnosti - Novinky v polygrafii - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Novinky v polygrafii

Canon PIXMA MG3650 – tiskárna se širokou konektivitou pro akční domácnosti

Canon PIXMA MG3650

27. července 2015, 08.45 | Canon představuje novou inkoustovou tiskárnu typu „vše v jednom“. Svou řadu produktů pro domácnosti rozšiřuje o nový model – PIXMA MG3650 – nástupce modelu PIXMA MG3550. Novinka zvládá širokou škálu skenovacích, kopírovacích i tiskových úloh.

Ať už při hledání nových dobrodružství zdokumentujete cokoliv, tato tiskárna Vám to bez problémů vytiskne v té nejvyšší kvalitě.

 

Canon novou tiskárnu navrhl tak, aby prostřednictvím oblíbených aplikací a cloudových služeb bezproblémově spolupracovala s osobními počítači, chytrými telefony i tablety. Uživatelé si bez zbytečných úprav, pohodlně a rychle vytisknou, cokoliv potřebují.

 

Chytrá konektivita pro domácí i pracovní použití 
Tiskárna PIXMA MG3650 umožňuje díky nové aplikaci Canon PRINT přímý tisk z Instagramu a Slideshare¹ i skenování dokumentů a fotografií do Microsoft OneNote². Kromě toho podporuje přímý tisk z mnoha oblíbených sociálních sítí a cloudových služeb, jako je Facebook, Flickr, Evernote, Google Drive, Dropbox nebo OneDrive. Uživatelům poskytuje rychlý a snadný způsob, jak vytisknout nejnovější rodinné fotografie nebo osobní dokumenty. Přímo z tiskárny lze rovněž zasílat naskenované soubory jako přílohu e-mailů, pracovat tak uživatelé mohou stejně dobře z domu i z kanceláře³. Canon PIXMA MG3650 umožňuje rovněž přímý bezdrátový tisk snímků z fotoaparátů pomocí technologie WLAN PictBridge.

 

Tisk prakticky odkudkoli 
S Canon PIXMA MG3650 můžete bezproblémově tisknout z mobilních zařízení⁴ i cloudových služeb prakticky odkudkoli. Díky nové aplikaci Canon PRINT je zpřístupnění tisku z připojených zařízení velmi rychlé a snadné, uživatelé již nemusí instalovat ovladače ani využívat osobní počítače. Nová tiskárna je také kompatibilní se službami Google Cloud Print a Apple AirPrint. Může se pochlubit i režimem přístupového bodu, který uživatelům zpřístupňuje výhody bezdrátového tisku bez nutnosti připojení k internetu.

 

Buďte kreativní 
Při cestách za dobrodružstvími určitě popustíte uzdu své fantazii. Díky technologii ChromaLife100 budou tisky z PIXMA MG3650 disponovat ohromující kvalitou, která je přímo předurčuje k prezentaci. Papíry značky Canon jsou navíc zárukou, že špičkovou kvalitu vytištěných fotografií budou moci obdivovat i další generace.

Díky internetové službě CREATIVE PARK PREMIUM⁵ navíc uživatelé získávají exkluzivní přístup k široké škále prémiového obsahu v profesionální kvalitě. Bezplatné tiskové šablony zahrnují například alba, kalendáře a předlohy pro zábavné výrobky z papíru. Součástí balení je i softwarová aplikace My Image Garden, která výrazně zjednodušuje práci s obrázky a fotografiemi pomocí řady šablon a technologií pro třídění snímků, včetně automatického rozvržení tisku a rozpoznávání obličejů. Na osobních počítačích a tabletech je pak k dispozici software Easy PhotoPrint+, který obsahuje širokou škálu bezplatných obrazových šablon pro vytváření pohlednic a kalendářů. Uživatelé mohou šablony doplnit vlastními fotografiemi a nápadité výstupy snadno vytisknout.

Šetrné domácnosti určitě ocení i kompatibilitu modelu PIXMA MG3650 s inkoustovými kazetami XL, které umožňují snížit náklady na vytištění stránky až o 50 procent⁶.

 

Klíčové vlastnosti tiskárny PIXMA MG3650:

  • Propojení s chytrými telefony i tablety a tisk z těchto zařízení pomocí aplikace Canon PRINT Inkjet/ SELPHY
  • Podpora služeb Apple AirPrint a Google Cloud Print
  • Kompaktní zařízení typu „vše v jednom", které umožňuje tisk, kopírování i skenování
  • Cloudový tisk a skenování pomocí PIXMA Cloud Link
  • Oboustranný tisk dokumentů
  • Úspora nákladů a větší výtěžnost díky volitelným inkoustovým kazetám XL
  • Přímý tisk snímků z fotoaparátů s bezdrátovou technologií PictBridge
  • Bezokrajový tisk a fotografie s dlouhou životností

 

Zdroj: canon.cz

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/consumer_news/printers/new_inkjet_printer_pixma_mg3650.aspx

Canon PIXMA MG3650

Tématické zařazení:

 » Články  » Novinky v polygrafii  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: