Novinka! Nikon COOLPIX s novou aplikací snapbridge pro synchronizaci a sdílení - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Novinka! Nikon COOLPIX s novou aplikací snapbridge pro synchronizaci a sdílení

COOLPIX B500 a A300

4. března 2016, 08.58 | Odhalte rozsáhlé možnosti nových fotoaparátů řady Nikon COOLPIX, které kombinují nejnovější technologie pro práci s obrazem společnosti Nikon a osvědčenou optiku NIKKOR

 

ve formě objektivů s velkým rozsahem zoomu pro získání špičkové výkonnosti.

Přístroje COOLPIX B700 s 60násobným optickým zoomem a COOLPIX A900 s 35násobným optickým zoomem nabízejí vynikající dosah na úrovni superteleobjektivů a špičkový záznam videosekvencí ve formátu 4K UHD, zatímco COOLPIX B500 kombinuje obrazový snímač CMOS s působivými 16 miliony pixelů a 40násobný optický zoom. Elegantně štíhlý COOLPIX A300 je vybaven 8násobným optickým zoomem.

 

Všechny fotoaparáty jsou kompatibilní s novou aplikací Nikon SnapBridge, která udržuje trvalé automatické spojení mezi fotoaparátem a chytrým zařízením pro jednoduchou kontrolu nad vaším fotografickým životem.

 

COOLPIX B700 je vybaven legendární optikou NIKKOR ve formě objektivu s 60násobným optickým zoomem a optickými skly Super ED (zoom lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom rozšířit až na 120násobný¹) pro snadné získání snímků vzdálených objektů, jako je měsíc, zvířata v přírodě nebo rychlé akční sporty, v brilantních detailech. Kvalitní výsledky i do budoucna zajistí stopáž videosekvencí 4K UHD/30p a snímky ve formátu RAW (NRW) umožňující vysoce kvalitní další zpracování. Fotoaparát s 20,3 milionu pixelů a velkým rozsahem zoomu je vybaven výkonným systémem automatického zaostřování (AF) pro přesné fotografování, systémem redukce vibrací (VR) s dvojí detekcí a účinností 5 EV² a bočním ovladačem zoomu pro minimalizaci chvění fotoaparátu. Výřez snímků lze určovat pomocí vestavěného elektronického hledáčku nebo pomocí 7,5cm/3˝ výklopného a otočného monitoru LCD - obojí s 921 000 pixely pro tvůrčí práci s kompozicí z libovolného úhlu - a přístroj umožňuje okamžité sdílení snímků pomocí aplikace SnapBridge.

 

COOLPIX A900 s 20,3 milionu pixelů je vybaven výjimečně kvalitní optikou NIKKOR v těle kapesních rozměrů, které vyhoví každému životnímu stylu. Výkonný objektiv s 35násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom rozšířit až na 70násobný¹, umožňuje zachytit při cestování působivé scenérie s vysokou úrovní detailů nebo zaznamenat památné okamžiky doma na brilantních videosekvencích 4K UHD/30p. 7,5cm/3˝ výklopný monitor LCD s 921 000 pixely a vysokým rozlišením a manuální expoziční režimy (P/S/A/M) nabízí vysokou míru tvůrčí svobody a aplikace SnapBridge umožňuje okamžitě sdílet pořízené snímky. Připravte se zachytit každý okamžik s rychlým automatickým zaostřováním, rychle znovu dostat objekt do záběru pomocí tlačítka zoomu se skokovým vrácením a snadno zaznamenat působivé superčasosběrné videosekvence a časosběrné videosekvence. Výkonná redukce vibrací (VR) zaručuje ostré snímky a plynulé videosekvence i při použití nejdelší ohniskové vzdálenosti objektivu.

 

Získejte jednoduše snímky působivé kvality s fotoaparátem COOLPIX B500 s 16 miliony pixelů. Objektiv NIKKOR s 40násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom rozšířit až na 80násobný¹, vás přenese do srdce každé akce a boční ovladač zoomu přispěje k vyšší stabilitě výsledků. Vyzkoušejte jedinečné úhly pohledu s využitím výklopného 7,5cm/3˝ monitoru LCD s 921 000 pixely, zachyťte snadno každý objekt s pomocí tlačítka zoomu se skokovým vrácením a zaznamenejte videosekvence Full HD.

 

Štíhlý a stylový fotoaparát COOLPIX A300 s 20,1 milionu pixelů vám umožní snadno pořizovat snímky v běhu života. Získejte vynikající makrosnímky s objektivem NIKKOR s 8násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom rozšířit až na 16násobný¹, a využijte režim Inteligentní portrét pro snadné získání perfektních portrétních snímků a režim Automatická volba motivových programů pro automatickou optimalizaci nastavení fotoaparátu.

 

 

SNAPBRIDGE

Spárování chytrého zařízení s fotoaparátem Nikon je jednoduchá, jednorázová operace. Stačí jen nainstalovat aplikaci SnapBridge do chytrého telefonu nebo tabletu, zapnout fotoaparát a vybrat jej ze seznamu dostupných zařízení v aplikaci. Aplikace SnapBridge udržuje na pozadí trvalé spojení s fotoaparátem: můžete tak přenášet snímky v okamžiku jejich pořízení bez nutnosti opakovaného připojování. Snímky jsou synchronizovány i v době, kdy je fotoaparát v režimu spánku, takže můžete pokračovat v používání chytrého zařízení bez přerušení. Díky aplikaci SnapBridge může vaše chytré zařízení zobrazovat živý náhled všeho, co vidí váš fotoaparát Nikon. Můžete vytvářet kompozice snímků na monitoru svého chytrého telefonu nebo tabletu a dálkově spouštět závěrku pro pořízení snímku.

 

Ines Bernardes, Product Manager for COOLPIX u společnosti Nikon Europe, říká k uvedení nejnovějších fotoaparátů COOLPIX a aplikace SnapBridge následující: „Nové přírůstky do řady COOLPIX nabízejí vynikající výkonnost a poskytují působivé živoucí detaily. Díky objektivům s velkým rozsahem zoomu můžete zachytit více, než si dokážete představit, a nová aplikace SnapBridge vám umožní bez jakýchkoli starostí ihned sdílet a automaticky přenášet snímky. Bez ohledu na to, jestli vás zajímají akční sporty, cestovní fotografie nebo pořizování portrétů vaší rodiny a přátel doma, vždy pro vás máme vhodný nový fotoaparát COOLPIX."

 

 

¹ Zvětšení s využitím funkce Dynamic Fine Zoom je počítáno od nejkratší ohniskové vzdálenosti optického zoomu.
² Měřeno podle standardů CIPA při ohniskové vzdálenosti přibližně 350 mm (ekvivalentní ohnisková vzdálenost u kinofilmu a formátu FX).

 

 

 

Zdroj: nikon.cz

 

 

Zdroj: http://www.nikon.cz/cs_CZ/news-press/press.tag/news/BV-PR-WWA1602-coolpix-wave-2.dcr

COOLPIX B700

COOLPIX A900

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: