Nové fotoaparáty NIKON COOLPIX přinášejí jednoduchost, styl a snadné připojení do sociálních sítí - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Nové fotoaparáty NIKON COOLPIX přinášejí jednoduchost, styl a snadné připojení do sociálních sítí

COOLPIX L31

24. ledna 2015, 08.12 | Společnost Nikon rozšířila svoji populární řadu kompaktních fotoaparátů COOLPIX o tři nové modely: COOLPIX S3700 s vestavěným rozhraním Wi-Fi¹ a technologií NFC² pro snadné sdílení na sociálních sítích, stylový COOLPIX S2900 s 20 miliony pixelů a malým štíhlým tělem a jednoduchý COOLPIX L31 s 16 miliony pixelů, který poskytuje za všech okolností vynikající výsledky.

 

Sdílení zážitků v sociálních sítích je s fotoaparátem COOLPIX S3700 s 20 miliony pixelů skutečně snadné - vysoce kvalitní snímky lze díky technologiím Wi-Fi¹ a NFC² sdílet pouhým klepnutím na fotoaparát v chytrém zařízení. O snadné zachycení veškeré akce na snímcích a HD videosekvencích se postará objektiv s 8násobným optickým zoomem, který lze funkcí Dynamic Fine Zoom³ rozšířit až na 16násobný. Díky dlouhé výdrži baterie můžete fotografovat déle bez přerušení a funkce Vylepšení vzhledu vám zaručí, že všechny autoportréty i skupinové snímky budou vypadat vždy skvěle!


COOLPIX S2900 s 20 miliony pixelů umožňuje stylové fotografování každodenního života - vejde se snadno do kapsy nebo kabelky, je dostupný v řadě barevných provedení a nabízí jednoduché ovládání. Objektiv s 5násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom³ rozšířit až na 10násobný, umožňuje snadno pořídit vynikající detaily a automatická volba motivových programů pro optimální nastavení fotoaparátu zaručuje brilantní snímky jednoduchým stisknutím tlačítka. Funkce záznamu HD videosekvencí zachytí veškerou rodinnou zábavu a funkce Panoráma s asistencí se postará o působivé snímky krásných scenérií.

Pořizování dobrých snímků nemusí být složité - fotoaparát COOLPIX L31 s 16 miliony pixelů je snadno použitelný, spolehlivý a dostupný. A také poskytuje skvělé výsledky. Objektiv s 5násobným optickým zoomem je ideální pro pořízení kvalitních portrétů a záznam HD videosekvencí samostatným tlačítkem umožňuje snadné přepnutí mezi fotografováním a videosekvencemi. Speciální efekty fotoaparátu jsou inspirací pro tvůrčí přístup k fotografování a snadno dostupné tužkové baterie AA umožňují fotografovat kdekoli, kam se vydáte.

 

Stylové propojení do sociálních sítí

Pokud patříte mezi příznivce aktuálních módních trendů a sociálních sítí, je pro vás skvělou volbou model COOLPIX S3700. Vypadá skvěle, pořizuje vynikající snímky a umožňuje okamžité sdílení jednoduchým klepnutím na fotoaparát v chytrém zařízení s podporou technologie NFC². Přenos snímků dovoluje rovněž samostatné tlačítko Wi-Fi¹. Své snímky budete moci kdykoli vkládat bez ohledu na to, kde se právě nacházíte.

 

Výkon mnoha milionů pixelů

Fotoaparáty COOLPIX S3700 a COOLPIX S2900 jsou vybaveny obrazovými snímači CCD s 20 miliony pixelů, COOLPIX L31 nabízí 16 milionů pixelů. Vysoký počet pixelů u všech fotoaparátů znamená ostré snímky s brilantními detaily - perfektní pro zvětšování nebo tisk ve velikosti plakátů.

 

Maximální přiblížení ke každé akci

Fotoaparát COOLPIX S3700 je vybaven 8násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom³ rozšířit na 16násobný, zatímco fotoaparát COOLPIX S2900 je vybaven 5násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom³ rozšířit na 10násobný. Fotoaparát COOLPIX L31 je vybaven 5násobným optickým zoomem. Pořizování detailních snímků výrazů ve tvářích osob je hračkou, stejně jako perfektní kompozice skupinových snímků a zachycení libovolné akce.

 

Pohyblivé vzpomínky

Nové fotoaparáty COOLPIX jsou bez ohledu na pestrá barevná provedení a kompaktní rozměry seriozními přístroji, které produkují ostré snímky a plynulé videosekvence. Přepnutí mezi pořizováním statických snímků a videosekvencí je snadné, takže vám neunikne jediný kouzelný okamžik. Už nikdy nezmeškáte žádný důležitý okamžik s rodinou a přáteli!

 

Souhrn klíčových vlastností

 

COOLPIX S3700

- Vestavěné rozhraní Wi-Fi a podpora NFC: Sdílejte snímky a videosekvence s chytrým zařízením s funkcí NFC² jednoduchým klepnutím na fotoaparát nebo přenášejte snímky použitím samostatného tlačítka Wi-Fi¹.
- Štíhlé a stylové provedení: Fotoaparát je dostatečně kompaktní na to, aby bylo možné mít jej stále při sobě, nabízí kvalitní povrchovou úpravu a je dostupný v řadě působivých barevných provedení.
- Objektiv NIKKOR s 8× optickým zoomem: Širokoúhlý objektiv je vybaven 8násobným optickým zoomem, který lze funkcí Dynamic Fine Zoom³ rozšířit až na 16násobný.
- Obrazový snímač CCD s 20 miliony pixelů: Vysoký počet pixelů znamená ostré snímky s brilantními detaily - perfektní pro zvětšování nebo tisk ve velikosti plakátů.
- Panoráma s asistencí: Ke snadnému získání úchvatných panoramatických snímků stačí pouze svisle nebo vodorovně otáčet fotoaparátem v režimu Panoráma s asistencí.
- Záznam HD videosekvencí: Stisknutím samostatného tlačítka lze zaznamenávat videosekvence ve formátu HD (720/30p). Redukce vibrací během záznamu videosekvence zaručí stabilní obraz i při použití dlouhých ohniskových vzdáleností.

COOLPIX S2900

- Obrazový snímač CCD s 20 miliony pixelů: Obrazový snímač s velkým počtem pixelů zaručuje, že vždy získáte brilantní snímky s působivými detaily - ideální pro zvětšování.
- Objektiv NIKKOR s 5× optickým zoomem: Objektiv s 5násobným optickým zoomem, který lze s využitím funkce Dynamic Fine Zoom³ rozšířit až na 10násobný, zaručuje snadné pořízení vynikajících skupinových snímků a působivých detailů.
- Záznam HD videosekvencí: Každý magický okamžik budete připraveni zachytit v HD rozlišení (720p) stisknutím samostatného tlačítka záznamu videosekvence.
- Panoráma s asistencí: Funkce Panoráma s asistencí spojí snímky do jediného působivého panoramatického snímku, který věrně zprostředkuje například ohromující scenérii z dovolené.
- 16 motivových programů: Vyberte typ fotografovaného motivu a fotoaparát automaticky přizpůsobí nastavení tak, aby zachytil perfektní snímek.
- Zaostřování s vyhledáním hlavního objektu: Rychlé a přesné automatické zaostřování usnadňuje pořizování ostrých snímků díky automatickému rozpoznání a zaostření fotografovaného objektu.

COOLPIX L31

- Snadné použití: Fotoaparát nabízí přehledné rozmístění tlačítek a Snadný auto režim, který optimalizuje veškerá nastavení pro získání perfektních snímků za všech okolností.
- Obrazový snímač CCD s 16 miliony pixelů: Vždy zachytí ostré snímky s jasnými detaily - ideální pro tvorbu zvětšenin z oblíbených snímků.
- Objektiv NIKKOR s 5× optickým zoomem: Pomocí 5násobného optického zoomu, který vás přiblíží každé akci, se snadno přizpůsobíte jakýmkoli snímacím podmínkám.
- Záznam HD videosekvencí: Videosekvence oživí všechny vzpomínky - buďte vždy připraveni zaznamenat ty své v rozlišení HD (720) stisknutím jediného tlačítka.
- Komfortní grip: Když vám fotoaparát padne dobře do ruky, je stabilnější a umožní vám pořizovat kvalitnější snímky. Přehledné rozmístění tlačítek rovněž zjednodušuje ovládání.
- Tužkové baterie AA: Tužkové baterie AA seženete všude bez ohledu na to, kam budete cestovat. Můžete tak fotografovat bez starostí o nabíjení baterií.

 

Zdroj: nikon.cz

Zdroj: http://www.nikon.cz/cs_CZ/press_room/press_presentation.page?Period=New&Quarter=0&SY=0&ID=templatedata%5Ccs_CZ%5Cnews_article%5Cdata%5CBV-PR-S3700-S2900-L31-WWA-14012015

COOLPIX S3700

COOLPIX S2900

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: