NEC uvádí modernizovanou řadu entry-level velkoformátových displejů - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

NEC uvádí modernizovanou řadu entry-level velkoformátových displejů

NEC

19. května 2015, 08.34 | E-série nabízí širokou škálu nákladově efektivních řešení pro oblast digital signage, vzdělávání a konferencí.
NEC Display Solutions Europe uvádí na trh novou řadu profesionálních entry-level displejů, vhodných pro použití v digital signage, čekárnách, muzeích, v oblasti vzdělávání a konferenčních místnostech.

Portfolio public displejů E-série je rozděleno na menší modely pro oblast digital signage a větší modely vhodné např. pro konference. Řada zahrnuje osm modelů displejů, ve velikosti od 32" do 90". Všechny displeje jsou navrženy tak, aby se snadno integrovaly v oblasti retailu i ve vzdělávacím a konferenčním prostředí a zároveň umožnily jednoduché digital signage řešení spočívající v možnosti přehrávání reklamního obsahu pomocí vestavěného USB playeru.

 

Větší displeje E-série s úhlopříčkou od 70" do 90" jsou ideální pro firemní prostředí, do konferenčních a jednacích místností. Tyto velkoformátové displeje nabízejí řadu profesionálních funkcí, jako je Point Zoom a Browser Control a lepší vizuální zážitek, který zvyšuje spolupráci a produktivitu.

 

Všechny modely řady E lze snadno integrovat do stávajících AV infrastruktur pro retail a do firemního i vzdělávacího prostředí. Více signálových vstupů, integrované reproduktory, jakož i tenké a lehké provedení, zajišťují snadnou přepravu, montáž a instalaci displejů E-série.

 

Pro jednodušší ovládání a větší efektivitu podporují větší modely E-série NEC Management Software NaViSet Administrator 2. To umožňuje naplánovat a na dálku přes síť spravovat všechna připojená zařízení.

 

Dostupnost, cena a záruka

Celé portfolio displejů E-série je dostupné od dubna 2015.

Doporučené koncové ceny se pohybují v rozmezí od 12 290 Kč, bez DPH, u modelu s uhlopříčkou 32" až po 302 470 Kč, bez DPH, u největšího modelu 90".

NEC Display Solutions Europe poskytuje na tyto displeje kompletní tříletou záruku, včetně podsvitu, systémem Door - to - Door.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: