K nákupu Samsung SUHD TV nyní soundbar zdarma - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

K nákupu Samsung SUHD TV nyní soundbar zdarma

Samsung SUHD TV

6. července 2015, 08.54 | Zákazníci, kteří si od dnešního dne pořídí televizor Samsung s nejvyspělejší zobrazovací technologií současnosti, SUHD TV, získají zdarma špičkový prostorový zvuk díky kompatibilnímu prohnutému soundbaru Samsung.

Společnost Samsung dnes spustila bonusovou akci pro nové majitele SUHD TV. Každý, kdosi pořídí televizor s úhlopříčkou 65" a větší získá při jejím nákupu zdarma prohnutý soundbar, který obohatí při poslechu TV divácký zážitek o dokonale vyvážený zvuk. Akce probíhá u vybraných partnerů od 1. července do 20. září a pro získání soundbaru není třeba žádná registrace.

 

„Nanokrystalová technologie, kterou disponují SUHD televizory Samsung, je skutečně revoluční a rozdíl v kvalitě obrazu je poznat na první pohled. Zákazníkům bychom však rádi zprostředkovali komplexní zážitek, nejen obrazový, ale také poslechový. Navíc se prohnuté soundbary díky svému propracovanému a modernímu designu skvěle hodí k SUHD televizorům a v domácnosti společně vytváří dokonalé prostředí," vysvětluje Jan Rautenkranc, produktový manažer TV/AV společnosti Samsung Electronic Czech and Slovak.

 

Obraz, zvuk & design

SUHD TV reprezentují silné spojení dokonalého obrazu, zvuku a designu. Díky novému způsobu podsvícení nanokrystalovou technologií dosahují nevídaných barev a kontrastu, který je až 10 x vyšší než u ostatních současných technologií. Výsledkem je produkce nejčistších barev s nejvyšší světelnou účinností, která je nyní na trhu dostupná. I díky 10bitovému panelu tato technologie zprostředkuje širokou paletu nejpřesnějších barev a divákům poskytuje 64krát více barev než

konvenční televizory. Zakřivení obrazovky SUHD TV má optimální úhel a bylo navrženo tak, aby bylo možné sledovat stejně kvalitní obraz z libovolného úhlu. Dokonalý zážitek si proto vychutnají i ti, kteří se nedívají přímo zepředu.

 

Soundbar věrně kopíruje křivku SUHD TV a vytváří její přirozenou součást. Jeho instalace je rovněž velmi snadná. Není nutné vrtat otvory do zdi, stačí jej zavěsit přímo pod TV.

 

Modely televizorů a k nim příslušejících soundbarů:

UE65JS8502TXXH HW-J7501/EN

UE65JS9502TXXH HW-J7501/EN

UE78JS9502TXXH HW-J8501/EN

UE88JS9502TXXH HW-J8501/EN

 

Akce probíhá pouze u vybraných prodejců: Alza, Datart, Electro World, Elektra Sedláček, Elvia-Pro, Expert ČR, Planeo, Euronics, Mall.cz, Kasa.cz, Levneelektro.cz.

 

Zdroj: samsung.com

 

 

Zdroj: http://www.samsung.com/cz/news/local/free-soundbar-when-buying-samsung-suhd-tv

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: