Canon uvádí nový objektiv EF 35mm f/1,4L II USM - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Canon uvádí nový objektiv EF 35mm f/1,4L II USM

EF 35mm f1.4L II USM

14. září 2015, 15.43 | Společnost Canon rozšiřuje své portfolio o nový širokoúhlý objektiv řady L. Canon EF 35mm f/1,4L II USM ocení všichni profesionální fotografové, kteří chtějí zachytit svět z přirozené perspektivy.

Novinka je následníkem legendárního modelu EF 35mm f/1,4L USM a jako první objektiv na světě využívá zcela novou optickou technologii značky Canon - optiku typu Blue Spectrum Refractive (BR). Tato technologie zajišťuje naprosto senzační kvalitu obrazu v celé škále různých použití, od pořizování reportážních a sportovních snímků až po fotografování svateb.

 

Společnost Canon vytvořila objektiv EF 35mm f/1.4L II USM na základě zpětné vazby od profesionálních fotografů a využila přitom řadu pokročilých technologií z oblasti optiky. Výsledkem je naprosto vynikající kvalita obrazu, kterou profesionálové od objektivů značky Canon řady L očekávají. Model EF 35mm f/1,4L II USM je prvním objektivem, který využívá optiku typu BR. Tato nová průkopnická technologie společnosti Canon využívá organický optický materiál, který je přímo na molekulární úrovni navržený tak, aby pomocí lomu modrého světla významně přispíval ke snížení chromatické vady a zvýšení ostrosti obrazu. Materiál s touto technologií je přímou součástí složeného optického prvku a spolu vysoce výkonnými povrchovými úpravami včetně Subwavelength Structure Coating stojí za lepším kontrastem snímků i nižším výskytem odlesků a závoje.

 

Snímky v přirozeně reportážním stylu pro profesionální fotografy 
Objektiv EF 35mm f/1,4L II USM je ideální pro pořizování dokumentárních snímků, zejména pak v případě širokoúhlých záběrů s pevnou ohniskovou vzdáleností 35 mm. Nový objektiv je tak nejlepší možnou volbou pro novináře i sportovní a svatební fotografy. Díky širokému zornému úhlu mohou uživatelé fotografovat objekty v jejich přirozením prostředí bez jakéhokoli zkreslení. Nový objektiv se může pochlubit skvělou světelností f/1,4 a clonou s devíti lamelami. Díky maximální kontrole nad hloubkou ostrosti mohou uživatelé pořizovat snímky s nádherně rozostřeným pozadím i portréty se zdůrazněním fotografované osoby. Navíc vysoká světelnost umožňuje pokračovat ve fotografování i při zhoršení světelných podmínek.

 

Objektiv EF 35mm f/1,4L II USM využívá kroužkový ultrazvukový motor, který zajišťuje mimořádně rychlé a téměř neslyšitelné automatické zaostřování. Fotografové tak mohou na scény odehrávající se před jejich očima reagovat opravdu velmi rychle. Součástí objektivu je i kroužek manuálního zaostřování, díky kterému mají fotografové okamžitou a úplnou kontrolu nad přesným zaostřením svých snímků i filmů.

 

Návrh a konstrukce vlajkové řady L 
Canon navrhl nový objektiv tak, aby úspěšně obstál i v náročných fotografických prostředích a nabídl uživatelům opravdu dlouhou životnost. Model EF 35mm f/1,4L II USM se může pochlubit ikonickým designem i vlastnostmi spojenými s vlajkovou lodí mezi objektivy značky Canon - řadou L. Pokročilé těsnění proti povětrnostním vlivům a fluorovaná povrchová úprava pomáhají s ochranou vůči nepříznivým okolním podmínkám a robustní tělo zajišťuje dlouhou životnost.

 

Klíčové výhody objektivu EF 35mm f/1.4L II USM:

  • Široký zorný úhel s přirozenou perspektivou
  • Vynikající výkon i při špatném osvětlení a kontrola nad hloubkou ostrosti
  • Definuje nové standardy obrazové kvality
  • Rychlé a diskrétní zaostřování
  • Možnost fotografování i v náročných podmínkách

 

Zdroj: canon.cz

 

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/consumer_news/cameras_accessories/new_wide_angle_l_series_lens.aspx

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: