Canon uvádí novou řadu tiskáren Océ Arizona 2200 pro špičkovou kvalitu a produktivitu flatbed tisku - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Canon uvádí novou řadu tiskáren Océ Arizona 2200 pro špičkovou kvalitu a produktivitu flatbed tisku

Océ Arizona 2200

27. května 2016, 08.41 | Canon oznamuje celosvětové uvedení modelové řady UV flatbed tiskáren Océ Arizona 2200 na trh. Tato nová řada je vylepšeným

 řešením pro poskytovatele tiskových služeb, uměleckých tiskových výstupů a pro fotografické laboratoře. Tiskárny Océ Arizona 2240, 2260 a 2280 byly navrženy tak, aby splnily potřebu rostoucí kapacity a všestrannosti bez kompromisů v kvalitě tisku a aby umožnily poskytovatelům tiskových služeb využít příležitosti na nových trzích a prozkoumat širší škálu aplikací.

Rostoucí potenciál zisku 
Řada tiskáren Océ Arizona 2200 staví na tržním úspěchu řady Arizona 600 a umožňuje dodržovat kratší termíny od zákazníků a zlepšovat produkční kapacitu s rychlostí tisku až 63,4 m2/h.

Poskytovatelé tiskových služeb mohou od cedulí a poutačů rozšířit svoje portfolio i na trh fotografického a uměleckého tisku s novou šestibarevnou Océ VariaDotTM Greyscale tiskovou technologií (tisk s variabilní velikostí tiskového bodu). Snadno použitelné, pneumatické kolíky na uchycení média rovněž umožňují rychlé, opakovatelné a snadné zakládání pro maximální efektivitu. Standardně obsažený automatizovaný systém údržby tiskové hlavy poskytuje kompletně bezdotykové čištění tiskových hlav za méně než 25 sekund na každou barvu, aby zajistil konzistentní výkon trysek pro každý výtisk.

 

Nové workflow řešení ONYX Thrive ve spojení s digitálním řezacím systémem dále optimalizuje produktivitu, a to poskytnutím hladké spolupráce napříč všemi aplikacemi zobrazovací grafiky. Poskytovatelé tisku budou schopni co nejlepšího využívání substrátů, minimalizace odpadu a získají prospěch z dodatečných úspor nákladů prostřednictvím automatizovaného dokončovacího softwaru, který předchází chybám a eliminuje nákladné reprinty.

 

Jádrem je skutečná všestrannost a kvalita 
Skutečná flatbed architektura nabízí prvotřídní tisk až do krajů i oboustranný tisk na téměř jakákoli pevná média, včetně těch netradičně tvarovaných, těžkých, hladkých nebo předem nařezaných. Díky doplnění světle azurové a světle purpurové barvy poskytuje řada Arizona 2200 plynulejší barevné přechody, zvýraznění a čtvrttóny, což umožňuje expanzi na trhy fotografického a uměleckého tisku. Patentovaná technologie aktivní kompenzace umístění pixelů navíc dosahuje vynikající jednotné geometrie tisku na celém flatbed stole i rolových médiích.

 

Rozsah vlastních schopností a služeb poskytovatelů tiskových služeb je podpořen i novým vytvrzovacím UV systémem s vylepšenou efektivitou a tepelným vyzařováním sníženým o 15 %. To umožňuje používat ještě širší škálu flexibilních médií citlivých na teplo, jako jsou tenké folie a samolepicí PVC. Tiskárny řady Arizona 2200 rovněž podporují škálovatelnost pro rostoucí podniky, jelikož mohou uživatelé kdykoli přidávat další inkoustové kanály pro další vylepšení kvality tisku a rozšíření všestrannosti aplikací přidáním bílého inkoustu a laku. Čtyři, šest nebo osm barevných kanálů umožňuje uživatelům zvolit si nejlepší barevnou kombinaci a zařízení jsou tak vhodná pro každou průmyslovou účelnou či fotografickou aplikaci v režimech vysoké kvality tisku.

 

Nová řada zařízení přímo zvyšuje profitabilitu tím, že umožňuje tisk přes noc a bez dozoru na flexibilní média o šířce až 2,2 metrů. S využitím rolových médií mohou poskytovatelé tiskových služeb tisknout na pevná média nepřetržitě dnem i nocí, aby maximalizovali návratnost svojí investice a minimalizovali čas potřebný pro kriticky důležité zakázky.

 

Slavomír Pohanka, WF Channel Director ve společnosti Canon CZ, říká: „Právě teď je mimořádná příležitost pro růst a odlišení středně velkých poskytovatelů tiskových služeb. Aby toho však bylo možné úspěšně dosáhnout, musí společně s kvalitou tisku nabídnout také rychlost a efektivitu, jelikož nároky spotřebitelů se neustále vyvíjejí. Řada Océ Arizona 2200 poskytuje flexibilní a škálovatelné řešení s kratšími dodacími lhůtami a vysoce kvalitním tiskem i finalizací pro nejrůznější materiály. Věříme, že to poskytovatele tiskových služeb podpoří v maximalizaci jejich nabídky a práce při poskytování řady vynikajících produktů, a to rychle a nákladově efektivním způsobem. Zaměřením se na kvalitu, použitelnost a všestrannost v rámci tohoto vývojového procesu demonstrujeme náš závazek pomáhat našim zákazníkům vytvářet nové zdroje příjmů."

 

Klíčové vlastnosti: 

  • Oceňovaná Greyscale tisková technologie Océ VariaDotTM pro kvalitní tisk s volitelnou podporou šesti a osmi barev s využitím CMYK, světle azurové a světle purpurové barvy, bílé barvy a laku.
  • Skutečná flatbed architektura pro nejlepší možné výsledky tisku na pevná média a objekty.
  • Možnost tisku svyužitím rolových médií pro tisk přes noc a bez dozoru naflexibilní média o šířce až 2,2 metrů.
  • Prodejná tištěná grafika a objekty s rychlostí tisku až 63,4 m2/h.
  • Režim tisku ve vysokém rozlišení, například pro průmyslové aplikace vyžadující precizní umístění bodů.
  • Vhodné pro pevná média a objekty s tloušťkou až 50,8 mm a rozměry až250 × 308 cm, tištěná se čtyřmi, šesti nebo osmi barevnými kanály.
  • Standardně obsažený automatizovaný systém údržby tiskové hlavy poskytuje bezdotykovou údržbu pro obnovení funkce trysek během několika sekund.
  • Šesti/sedmi zónový vakuový systém optimalizovaný pro standardní velikosti pevných médií.
  • Pneumatické kolíky na uchycení média pro snadné a přesné zakládání pevných médií.

 

Nové tiskárny řady Océ Arizona 2200 budou celosvětově dostupné po svém představení na veletrhu Drupa, které proběhne 31. května 2016.

 

Zdroj: canon.cz

 

 

Zdroj: http://www.canon.cz/about_us/press_centre/press_releases/business_solutions_news/1h16/oce_arizona_2200_series.aspx

Océ Arizona 2200

Tématické zařazení:

 » Články  

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: