Canon je již 12 let jedničkou na celosvětovém trhu digitálních fotoaparátů s výměnnými objektivy - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Canon je již 12 let jedničkou na celosvětovém trhu digitálních fotoaparátů s výměnnými objektivy

EOS 7D Mark II

26. března 2015, 08.30 | Společnost Canon dnes s potěšením oznámila, že si již 12 let v řadě drží první místo v celosvětovém prodeji digitálních fotoaparátů s výměnnými objektivy.

Canon je lídrem trhu od roku 2003, tedy od doby, kdy byl svět digitálních zrcadlovek ještě na úplném začátku. Start velmi úspěšné dvanáctileté mise značky Canon je shodný s uvedením průlomového modelu EOS 300D. Tento fotoaparát nabídl běžným uživatelům kompaktní lehký design za velmi příznivou cenu a byl tak opravdu průlomovým modelem, který připravil půdu pro další růst společnosti Canon na trhu s digitálními zrcadlovkami. Od té doby přišla značka Canon s mnoha novými nápady a inovacemi a uvedla řadu produktů, které změnily celý fotografický průmysl. Mezi klíčové milníky patří uvedení série profesionálních digitálních zrcadlovek  EOS-1D i série EOS 5D, která díky full-frame snímači s funkcí pro záznam videa vydláždila cestu v oblasti nahrávání videí pomocí digitálních zrcadlovek.

 

V říjnu 2014 uvedl Canon na trh zrcadlovku EOS 7D Mark II pro pokročilé amatérské uživatele. Tento model sklidil velké uznání za opravdu výkonné kontinuální snímání rychlostí až 10 obrázků za sekundu i za špičkově rychlé automatické zaostřování. Produktovou řadu digitálních zrcadlovek dále posílilo pět nových modelů, které Canon představil v únoru letošního roku. Únorové novinky zahrnují modely EOS 5DS a 5DS R, které se mohou pochlubit historicky nejvyšším počtem pixelů mezi digitálními zrcadlovkami s full-frame 35 mm snímači, EOS 760D a EOS 750D, které patří mezi základní modely digitálních zrcadlovek EOS, a EOS M3 - digitální kompaktní systémový fotoaparát s vynikajícím výkonem pro pokročilé fotografy.

 

Vedle výše uvedených úspěchů oslavila společnost Canon nedávno i významný milník ve výrobě objektivů, když překonala hranici 100 miliónů výměnných objektivů řady EF pro zrcadlovky EOS. Rozsáhlou produktovou řadu objektivů Canon EF dnes tvoří 97 modelů. Jde tedy o mimořádně silnou nabídku, která uživatelům fotoaparátů EOS přináší široké spektrum možností v oblasti zpracování obrazu a pomáhá jim při zkoumání i zachycování okolního světa vytvářet bohaté a rozmanité snímky.

 

Všechny modely digitálních zrcadlovek značky Canon od EOS 300D po EOS 7D Mark II i nejnovější přírůstky roku 2015 jsou součástí působivé produktové řady fotoaparátů a potvrzují odhodlání značky Canon pokračovat v neustálém vývoji, díky kterému si Canon posledních 12 let udržuje náskok před všemi svými konkurenty. Jde o jednoznačné potvrzení vůdčí pozice Canonu jako značky, která definuje celé průmyslové odvětví, utváří nové trendy a stojí vždy čelem k požadavkům koncových uživatelů.

 

 

Tématické zařazení:

 » Články  

Poslat článek

Nyní máte možnost poslat odkaz článku svým přátelům:

Váš e-mail:

(Není povinný)

E-mail adresáta:

Odkaz článku:

Vzkaz:

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: