be3D.cz je distributorem Leonar3Do - Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

be3D.cz je distributorem Leonar3Do

22. října 2013, 17.28 | Oficiálním distributorem Leonar3Do pro Českou republiku se stala společnost be3D.cz. Leonar3Do je pokročilým 3D modelovacím nástrojem umožňujícím modelovat v několika různých režimecha je logickým doplňkem 3D tiskáren. Technologie je vhodná pro architekty, designéry, módní návrháře, umělce nebo školy.

 

Sada Leonar3Do se skládá ze speciálního ovladače, kterému se kvůli jeho tvaru říká pták (bird), dále pak z 3D brýlí a tří senzorů mapující pohyb brýlí a ovladače. Poslední hardwarovou součástkou je obousměrný komunikační panel, který komunikuje se softwarem Leonar3Do. Spojením hardwarových a softwarových prvků vzniká věrný nástroj pro 3D modelaci a animaci. Software umožňuje také měnit fyzikální atributy u virtuálních objektů. Umožňuje například zapnout gravitaci, nebo simulovat zákony jako úhel odrazu a dopadu.

 

leonar3do

 

Leonar3Do funguje ve třech režimech. Prvním je 2D modelování v případě použití klasického monitoru. Pro modelování ve třech dimenzích je třeba mít 3D monitor. Základní sada také umí následnou projekci modelace - pohled na tvůrce, který pracuje s hmotou v prostoru před sebou. Sada Professional navíc zpřístupňuje třetí režim - využití Leonar3Do pro projekci modelovaného obrazu na velká plátna a pomocí brýlí zhmotní modelovaný objekt divákům. Mezi další funkce sady Professional patří podpůrné aplikace, které rozšiřují možnosti modelování.

 

Sada Leonar3Do v základu stojí 19 000 korun bez DPH, sada obsahuje software, 3D brýle, senzory a speciální ovladač. Leonar3Do Professional stojí 39 000 Kč bez DPH a oproti základní verzi navíc umožňuje pokročilé promítání 3D obrazů na plátno a obsahuje celou řadu doplňkových aplikací usnadňující 3D modelaci.

 

Tomáš Jirásko

Tématické zařazení:

 » Články  

Diskuse k článku

 

Vložit nový příspěvek   Sbalit příspěvky

 

Zatím nebyl uložen žádný příspěvek, buďte první.

 

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Pohlaví:

,

E-mail:

Předmět:

Příspěvek:

 

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: