Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Epson WorkForce AL-M300 a AL-M400

30. března 2013, 17.50 | Epson představil šest nových jednoúčelových černobílých laserových tiskáren v řadách WorkForce AL-M300 a AL-M400, jejichž pracovní cykly patří k nejvyšším ve své třídě a nabízejí také rychlý oboustranný tisk. Obě řady jsou navrženy pro zákazníky, kteří mají zájem o rychlý a spolehlivý tisk velkých objemů čb dokumentů.

 

 

 

FOMEI: Seminář o tisku fotografií

28. března 2013, 09.55 | Společnost FOMEI pro všechny zpracovatele fotografií a fine art tiskaře připravila na čtvrtek 11. dubna seminář zaměřený na tisk fotografií. Pro velký zájem byl tento termín semináře obratem obsazen, kapacita naplněna.

 

 

 

Novinky Epson II – tiskárny a multifunkce

20. března 2013, 15.55 | V oblasti inkoustových tiskáren a multifunkčních zařízení s integrovanou tiskárnou Epson představil nové modely se systémem velkoobjemových inkoustových nádržek pro kvalitní barevný i černobílý nízkonákladový tisk, ideální pro malé firmy, domácí kanceláře a studenty, ale také nové velkoplošné čtyřbarevné tiskárny. Zajímavá byla také studie Mitri Roufka z IDC.

 

 

 

Slavnostní otevření prvního Leica Boutique v ČR!

17. listopadu 2012, 12.41 | V pátek 16.11.2012 byl otevřen první Leica Boutique, a to v Centru FotoŠkoda v Praze. Tato významná fotografická událost jistě potěší nejednoho nadšeného fotografa.

 

 

 

Adobe Flash na mobilních platformách končí!

10. listopadu 2011, 17.08 | Zástupci Adobe oficiálně potvrdili, že společnost končí s vývojem Flash Playeru pro mobilní platformy. Prioritu zde namísto toho bude u Adobe mít platforma AIR a HTML5. Desktopová podoba Flash Playeru a s ní spojená infrastruktura má být ale i nadále ve fázi intenzivního vývoje. Na jak dlouho?

 

 

 

Do App Store dorazil Adobe Reader

31. října 2011, 17.10 | iOS sice běžné PDF dokumenty číst umí, ale některé dodatečné možnosti jeho vlastní čtečce přece jenom scházejí. Ovšem od pondělí 17. října již ani náročnější uživatelé nepřijdou zkrátka, protože od té doby se v App Store nachází aplikace Adobe Reader, tedy čtečka „přímo od zdroje“

 

 

 

Veletrh Svět reklamy – pro úspěšnou reklamu

9. září 2011, 17.18 | Každá firma potřebuje reklamu a marketingovou komunikaci. A v každé firmě je člověk, který za reklamu zodpovídá – vymýšlí strategii, zadává výrobu, připravuje reklamní kampaně. A právě na tyto manažery cílí 6. ročník prezentačního veletrhu Svět reklamy, který se uskuteční 20.září 2011 v Interhotelu Voroněž v Brně a o 14 dní později 4.října 2011 v hotelu Diplomat v Praze – 4. ročník.

 

 

 

HP a obchodní tiskárny Kolín

17. prosince 2007, 17.17 | Obchodní tiskárny, akciová společnost, člen skupiny OTK Group a největší tuzemský výrobce grafických etiket a flexibilních obalů, podepsaly smlouvu o nákupu digitálního stroje Hewlett-Packard Indigo Press WS4500.

 

 

 

Jak vytvořit PostScript: Obecná pravidla

9. října 2001, 16.31 | Pokud máte problémy s tvorbou postscriptového souboru, nabízíme vám přehled zásad, co dělat a čeho se vyvarovat při jeho tvorbě.

 

 

 

Jak na virtuální písmo?

19. září 2001, 18.52 | Tentokrát půjde o tip, který většina z vás dobře zná. Přesto je stále dost uživatelů, kteří se na tento problém ptají, proto nás nekamenujte, pokud uvedený postup znáte. (Postup je pouze pro Windows, na Macintoshi je problém trochu hůře řešitelný.)

 

 

 

Strana výpisu

... 65

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: