Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Nikon: Tvořivý proces pomocí centrálního uzlu snímků ViewNX-I a programu ViewNX-Movie Editor

23. března 2015, 08.34 | Společnost Nikon dnes ohlásila dvě nové softwarové aplikace: centrální uzel snímků ViewNX-i a nástroj na úpravu videa ViewNX-Movie Editor. Obě aplikace jsou k dispozici ke stažení zdarma.

 

 

 

Novinka!!! Zcela nové puškohledy FOMEI

19. března 2015, 08.03 | Dnes bychom Vás rádi seznámili s novinkou mezi puškohledy Fomei Foreman. Vlajková řada Foreman dosud zahrnovala puškohledy s pevným zvětšením (7x50 a 8x56) a

 

 

 

Vykročte k dokonalosti s novým fotoaparátem Nikon D7200: digitální jednookou zrcadlovkou formátu DX, která vyhoví všem vašim ambicím

16. března 2015, 08.36 | Společnost Nikon uvedla novou digitální jednookou zrcadlovku jako vrcholný model své řady fotoaparátů formátu DX. Rychlý, všestranný a plně propojitelný sofistikovaný fotoaparát D7200 poskytuje dokonalé statické snímky a exceluje rovněž v oblasti videa.

 

 

 

Toshiba na veletrhu ISE 2015 představil novou, vylepšenou videostěnu – pro extrémně velké projekce vysoké kvality

13. března 2015, 08.15 | Toshiba Europe GmbH oznamuje na veletrhu ISE 2015 svou nejnovější řadu videostěn. Profesionální uživatelé si budou moci vybrat ze dvou modelů (TD-X552X a TD-X552M) ten, který lépe vyhovuje jejich požadavkům. Produkt je ideální pro ty, kteří vyžadují provoz v režimu 24/7 a plnou kontrolu nad správou obsahu a nastavením.

 

 

 

TOSHIBA SÉRIE PRO-SIGNAGE II: INFORMUJE 24 HODIN DENNĚ 7 DNÍ V TÝDNU

12. března 2015, 20.09 | Toshiba Europe GmbH uvádí novou sérii produktů digital signage, Pro-Signage II. Novinky jsou navrženy tak, aby mohly být v provozu celý den 7 dní v týdnu. Díky Full HD rozlišení a pozorovacímu úhlu 178 stupňů se hodí do každého komerčního prostoru.

 

 

 

Nový Canon EOS 60Da určen pro astrofotografy!!!

11. března 2015, 08.51 | Digitální zrcadlovky a kompaktní systémové fotoaparáty EOS.
Určeno pro astrofotografy vyžadující extra vysokou citlivost na infračervené světlo pro účely odborného použití.

 

 

 

Toshiba na veletrhu ISE 2015 odhaluje software pro Digital Signage – flexibilní řešení pro každý byznys

10. března 2015, 19.57 | Toshiba Europe GmbH vystavuje na veletrhu ISE 2015 software Business Vision pro produkty z oblasti digital signage. Jak standardní, tak pokročilá verze nabídne uživatelsky snadno ovladatelný program pro správu zařízení.

 

 

 

Novinka: Canon EOS M

9. března 2015, 08.45 | Digitální zrcadlovky a kompaktní systémové fotoaparáty EOS.
18MP kompaktní fotoaparát se systémem vyměnitelných objektivů je tak malý, že jej můžete vzít kamkoliv. Vychutnejte si úžasné snímky díky snadnému kreativnímu ovládání a skvělému výkonu za slabého osvětlení

 

 

 

Canon vstupuje na trh 3D tisku prostřednictvím distribuční dohody s 3D Systems pro Spojené království

8. března 2015, 08.13 | Společnost Canon Europe, přední dodavatel řešení pro zpracování obrazu, oznámila distribuční dohodu se společností 3D Systems, která je předním světovým dodavatelem technologií pro 3D tisk.

 

 

 

Společnost Epson uvádí na trh upgradované projektory pro pevnou instalaci s novými a vylepšenými funkcemi

5. března 2015, 14.15 | Společnost Epson oznámila, že aktualizovala svou řadu projektorů špičkové kvality pro pevnou instalaci, které jsou určeny pro podniky a vzdělávací instituce a jejich zasedací místnosti, přednáškové sály nebo velké učebny.

 

 

 

Strana výpisu

... 45 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: