Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Canon zpřístupnil aplikace EOS 750D, EOS 760D a EOS M3 průvodce zdarma pro Android i iOS

7. července 2015, 08.58 | Společnost Canon vytvořil a zpřístupnil další aplikace Průvodce, tentokrát k produktům EOS 750D, EOS 760D a EOS M3. Aplikace jsou dostupné ke stažení pro platformy Android a iOS, a to zcela zdarma i v českém jazyce.

 

 

 

K nákupu Samsung SUHD TV nyní soundbar zdarma

6. července 2015, 08.54 | Zákazníci, kteří si od dnešního dne pořídí televizor Samsung s nejvyspělejší zobrazovací technologií současnosti, SUHD TV, získají zdarma špičkový prostorový zvuk díky kompatibilnímu prohnutému soundbaru Samsung.

 

 

 

Canon představuje PowerShot G3 X – superzoom s ohromnými možnostmi

3. července 2015, 20.46 | Společnost Canon rozšiřuje svoji uznávanou řadu PowerShot G o fotoaparát PowerShot G3 X – svůj první kompakt se superzoomem se snímačem CMOS typu 1,0 s technologií back-illuminated. Canon PowerShot G3 X se může pochlubit úžasnou obrazovou kvalitou – bez ohledu na to, zda je uživatel příznivcem fotografování nebo natáčení filmů.

 

 

 

Pixee TV – nová aplikace v televizorech Samsung Smart TV

2. července 2015, 08.28 | Smart TV Samsung od června nabízejí novou aplikaci Pixee TV, moderní cloudové řešení pro firemní i domácí kamerový systém.

 

 

 

!!! Fotosoutěž v Městské knihovně v Praze !!!

1. července 2015, 08.29 | Zspojte se do fotografické soutěže, kterou pořádá Městská knihovna v Praze v rámcitematického roku "Praha v knihovně".

 

 

 

Majitelé Samsung Galaxy S6 a S6 edge mohou vstoupit do virtuální reality

30. června 2015, 08.23 | Čeští fanoušci moderních technologií nebudou ochuzeni o dosud nejvyspělejší verzi zařízení pro virtuální realitu Samsung Gear VR Innovator Edition. V prodeji jsou u vybraných prodejců od poloviny června.

 

 

 

Canon spouští cashback na objektivy k fotoaparátům řady EOS 5D

29. června 2015, 08.18 | Canon si pro své zákazníky připravil promoční akci na objektivy k fotoaparátům řady EOS 5D – konkrétně Canon EOS 5D MK III, EOS 5Ds a EOS 5DsR. Tato akce potrvá až do 31. ledna 2016.

 

 

 

Společnosti Samsung a Universal Pictures oznámily spolupráci s Amblin Entertainment, tvůrcem filmové novinky Jurský svět

26. června 2015, 08.08 | „Samsung je součástí našeho příběhu,“ řekl producent filmu Jurský svět Frank Marshall. Návštěvnické centrum Samsung hraje roli v okázalé podívané, která přináší vtip i velké napětí

 

 

 

Akvizice WEBCOM přinese Konica Minolta nové služby a růst

25. června 2015, 08.01 | Konica Minolta kupuje českou společnost WEBCOM, jednoho ze tří největších dodavatelů CRM a ERP informačních systémů na platformě Microsoft Dynamics ve střední a východní Evropě. Dokončení transakce je plánováno na konec července a je podmíněno schválením UOHS. Jde o největší investici v historii české pobočky Konica Minolta a první akvizici IT společnosti v zemích střední a východní Evropy. Hodnota celé transakce se pohybuje v řádu stovek milionů korun. Obě strany se dohodly, že nebudou k ceně transakce uveřejňovat bližší informace.

 

 

 

Odolnost je druhé jméno pro Samsung Galaxy Xcover 550

24. června 2015, 08.56 | Na přehlídkových molech by ho stylové dotykové smartphony strčily do kapsy, v drsné přírodě se však klasik Galaxy Xcover 550 bude smát poslední.

 

 

 

Strana výpisu

... 39 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: