Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Přenosný bezdrátový reproduktor s technologií Bluetooth® od Sony

18. listopadu 2015, 08.49 | Kompaktní kostka, skutečný zvuk -
Užívejte si až dvanáct hodin bezdrátového přenosu hudby a dopřejte si intenzivní basy. Přenosný minireproduktor SRS-X11 Bluetooth® v podobě malé krychle nabízí mohutný zvuk. Jeden reproduktor můžete uložit k počítači, jeden na poličku ke smartphonu a dva do obývacího pokoje, kde si můžete užívat stereofonní zvuk a dopřát si zábavu naplno.

 

 

 

Canon představuje dvě nové videokamery do ruky

17. listopadu 2015, 08.41 | Canon oznámil rozšíření své produktové série X o dvě nové videokamery do ruky – XA35 a XA30. Nové vysoce kompaktní a lehké modely jsou určené pro profesionály i pokročilé uživatele a využívají zcela nový snímač HD CMOS Pro, který poskytuje vyšší citlivost i lepší výkon při natáčení za špatných světelných podmínek.

 

 

 

Kompaktní fotoaparát W810 s 6x optickým zoomem

16. listopadu 2015, 08.37 | Rychlé a zábavné fotografování
Zachytí vše od večírků po momentky z dovolené: fotoaparát W810 je nabitý funkcemi, které usnadňují pořizování ostrých fotografií a zábavných videí v rozlišení HD. Pořizujte detailní záběry zblízka pomocí 6x optického zoomu a skvělé snímky i při zhoršených světelných podmínkách díky režimu večírku.

 

 

 

Canon uvádí přenosný 4K objektiv se zoomem pro televizní kamery

13. listopadu 2015, 08.33 | Společnost Canon představila CJ20ex7.8B, nový přenosný 4K objektiv typu 2/3“ pro profesionální televizní vysílání.

 

 

 

Xeikon oznamuje latinskoamerický debut Xeikon CX3

12. listopadu 2015, 10.22 | Xeikon, inovátor digitální barevné tiskové technologie, oznamuje latinskoamerický debut Xeikon CX3 v Andina-Pack, významná výstava obalů se koná 10. až 13. listopadu v Bogotě, Kolumbii.

 

 

 

Nový fotoaparát α7S II s bajonetem E a snímačem Full-Frame

12. listopadu 2015, 08.26 | Díky vynikajícím funkcím můžete popustit uzdu své představivosti.
S novým modelem α7S II, který nabízí vyšší citlivost, široký dynamický rozsah, přesné ostření a neotřesitelnou stabilitu, budete moci fotografovat s neochvějnou jistotou a rozšíříte si své fotografické obzory.

 

 

 

Canon spouští CashBack na vybrané spotřebitelské produkty

11. listopadu 2015, 08.18 | Canon spustil pro své zákazníky v České republice a na Slovensku tříměsíční promoční akci na vybrané kompaktní fotoaparáty, kamery, zrcadlovky, objektivy, blesky a inkoustové tiskárny. Zákazníci tak mohou při koupi vybraných spotřebitelských produktů získat část peněz zpět. Akce potrvá do 24. ledna 2016 včetně.

 

 

 

Samsung zahájí prodej Gear S2 v ČR již tento týden

10. listopadu 2015, 08.14 | Variabilní design, ovládání pomocí kulaté lunety a řada chytrých funkcí. S novými hodinkami Samsung Gear S2 můžete nechat svůj smartphone s klidem v kapse.

 

 

 

Nový přehrávač Blu-ray Disc od Sony

9. listopadu 2015, 08.05 | Dopřejte si vysoké rozlišení

Sledujte s přehrávačem BDP-S1500 své oblíbené filmy v rozlišení Full HD s detailním a čistým obrazem a intenzivními a bohatými barvami technologie TRILUMINOS™. Mimořádně rychlé spuštění zkracuje dobu načítání a se startem systému za méně než sekundu už nemusíte na akci čekat.

 

 

 

Tisk fotografií ve špičkové kvalitě až do formátu A2

6. listopadu 2015, 08.02 | Canon imagePROGRAF PRO 1000 poskytuje opravdu vynikající tiskové výstupy, a to až do formátu A2, který zvládne vytisknout během pouhých šesti minut¹.

 

 

 

Strana výpisu

... 30 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: