Články - Printing.cz - Tisk, pre-press a knihařské zpracování

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Články

Panasonic představuje technologii Post Focus pro kreativní fotografy

14. prosince 2015, 09.51 | S modely LUMIX DMC-GX8, DMC-G7 a DMC-FZ300 lze nyní ostřit na kterékoli místo v záběru až zpětně po pořízení snímku. Díky společnosti Panasonic mohou fotografové napřed stisknout spoušť a teprve poté dodatečně zaostřit. Umožňuje to zbrusu nová funkce s označením Post Focus

 

 

 

Toshiba představuje vrcholnou konfiguraci 14″ notebooku Tecra z40

11. prosince 2015, 09.46 | Toshiba představuje českému a slovenskému trhu vrcholnou konfiguraci prestižního profesionálního notebooku Tecra Z40, který na první pohled zaujme velmi lehkým a přitom odolným hořčíkovým šasi.

 

 

 

!!! Tipy na vánoční dárky od Canonu !!!

10. prosince 2015, 08.33 | Už máte vybráno, čím své blízké potěšíte pod stromečkem? Mezi produkty značky Canon najdete inspiraci pro každého, kdo chce zachycovat unikátní momenty života kolem sebe za každé situace.

 

 

 

Samsung spustil unikátní soutěž v živém přenosu

9. prosince 2015, 09.20 | Samsung pro své fanoušky přichystal unikátní soutěžní živý přenos, kterým chce upozornit na špičkové funkce chytrého telefonu Galaxy S6 edge+.

 

 

 

Canon představuje pět nových špičkových projektorů

8. prosince 2015, 08.04 | Canon představil pět nových projektorů ze své řady LV. Nové modely jsou navrženy tak, aby díky vylepšené konektivitě, vysokému jasu a flexibilním možnostem instalace splnily rozmanité požadavky, které mají zákazníci a integrátoři z oblasti podnikání a vzdělávání.

 

 

 

Canon předvádí využití rozšířené reality ve světě tisku

7. prosince 2015, 08.59 | Představte si, že sedíte v kanceláři a v době oběda dostanete do ruky leták nedaleké restaurace, kde je jen výčet desítek jídel a jejich ceny. Osloví vás? Nejspíš nijak zvlášť. Takových už jste totiž viděli desítky. Co ale, když dostanete do ruky leták restaurace, který nabídne více než tištenou informaci.

 

 

 

Samsung představuje novou generaci smartphonů série Galaxy A

4. prosince 2015, 08.37 | Nejnovější smartphony z řady Galaxy A charakterizují vlastnosti prémiových modelů. Zákazníci se mohou těšit na prvotřídní fotoaparát, osmijádrový procesor nebo možnost mobilních plateb, to vše v těle z kovu a skla.

 

 

 

Nová verze PhotoKey 7 Pro!!!

3. prosince 2015, 11.21 | Firma FXHOME nedávno vydala novou verzi špičkového fotografického software PhotoKey 7 Pro.

 

 

 

Zimní kampaň „Winter Unique Perspective“ od Canonu zahájena

3. prosince 2015, 08.31 | Canon spustil zimní kampaň „Winter Unique Perspective“. Soutěže, výstava, nová zajímavá videa, tematické příspěvky na sociálních sítích nebo workshopy s profesionálními fotografy.

 

 

 

Štěpánka Šimlová - Léta levitace

2. prosince 2015, 09.10 | Nenechte si ujít výstavu fotografií Štěpánky Šimlové, která patří k dynamické generaci devadesátých let, v níž se důrazně přihlásily o slovo mladé umělkyně. Šimlová sama je osobností neokázalou, spíše introspektivní, operující ve vlastní tranzitní zóně, kde nejde ani tak o vytvoření definitivního okázalého „art worku“, jako o citlivou reflexi reality.

 

 

 

Strana výpisu

... 28 ...

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: